Coolstuff

We have
just the thing

Present till Farföräldrar & morföräldrar

Ge bort något roligt och annorlunda till far och morföräldrarna som har allt. Du hittar mängder av presenter till dom här! Vi har 90 dagars öppet köp, fast fraktavgift på 49 kr och alla ordrar som kommer in före kl 15 skickas samma dag - allt för att ditt köp av presenter till far och morförädrarna ska bli så säkert och bra som möjligt!

Present till farföräldrar och morföräldrar

Ska du köpa present till dina morföräldrar eller farföräldrar och behöver lite inspiration? Är du trött på att ge bort opersonliga blombuketter och gratulationskort eller är du rentav trött på att inte ge bort något alls? Oroa dig inte, hos oss på CoolStuff hittar du en massa annorlunda presenter som dina mor- och farföräldrar inte väntar sig. Vi har ett stort sortiment av unika, smarta, praktiska och roliga prylar som är allt annat än generiska.

Dina far- och morföräldrar förtjänar en unik present

Dina pärons föräldrar har levt länge och har fått många gåvor genom åren. Detta kan kännas svårt att toppa men det betyder inte att du ska sluta försöka. Dina föräldrars föräldrar förtjänar att veta att du tycker att de är världens bästa morföräldrar eller farföräldrar och en unik present är ett perfekt sätt att visa det på. Oavsett om du letar efter en present till mormor och morfar eller en present till farmor och farfar så kan vi hjälpa dig. Vi har saker som passar oavsett om du behöver en födelsedagspresent, bröllopsdagspresent, pensionspresent eller något annat.


Så slipp din inspirationstorka och ta en titt på vårt sortiment ovan. Om du vill ha fler idéer kan du även kolla in våra sidor Present till farmor och farfar och Present till mormor och morfar.

Sortera och filtrera

32 produkter

32 produkter

Snug Rug Deluxe
395:-
Cat DoorBell
249:-
Zenkuru Cane Massager
254:15 299:-
15%
Visar 32 av 32
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn