Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Lingon, lådvin och långkalsonger

Art.no 4683

Vem är största svennen i gänget? Låt frågor som "Har du köpt med dig svenskt godis inför en utlandsvistelse" och "Äger du en kokbok av Jamie Oliver?" avgöra!

199:-

Lågt lager

 • Denna produkt går att få inslagen

Produktbeskrivning

Lingon, lådvin och långkalsonger är ett frågespel som fokuserar på allt det där som brukar kallas "typiskt svenskt".

På korten finns olika frågor som ger dig plus eller minuspoäng beroende på hur "typiskt svensk" du är. Svarar du ja på frågan "Äger du Iittala-glas med klisterlapparna kvar på?" så får du 4 poäng, medan ett ja-svar på frågan "Skulle du kunna tänka dig att duscha efter 22.00 om du bor i lägenhet?" istället berövar dig 2 poäng!

Bestäm på förhand om ni spelar på tid eller till ett visst antal poäng så får ni i slutet av kvällen veta vem som är den verkliga svennen i gänget!

Fakta om Lingon, lådvin och långkalsonger Frågespel

 • Över 300 frågor
 • Levereras i en låda med instruktioner
 • Mått på låda: 14 x 14 cm

Se även Idiotkunskap FrågespelDet borde man ju veta och Vem i rummet Frågespel

4.3

Sortera efter

 • S

  Rätt kul

  Vissa saker som ska vara typiskt svenska har man aldrig ens hört talas om, men det var ju kul ändå! Spelade med bland annat min finska pappa och han var mycket svenskare än mig så tji fick han!

 • F

  åsikter

  Blev förvånad att den var så liten. Annars var den bra. Ni har många roliga produkter................

 • T

  Bra isbrytare

  Roligt och lättsamt spel, efter en stund in i spelet så sätts diskussionerna igång och man börjar dra jämförelser gentemot varandra. Du kan spela antingen en kort stund eller länge, den som har flest poäng när en viss tid är slut vinner eller så kan man ha att den som har flest poäng när alla spelkort är slut vinner, eller så kan man bestämma att man spelar till t.ex 100 poäng, och först dit vinner! Bra sätt att dra igång en fest med, lära känna varandra bättre och funkar även som en bra isbrytare. Ett plus med spelet är att du aldrig "går säker" för det du tror ska ge dig pluspoäng kan helt plötsligt ge dig minuspoäng, så man kan inte gissa sig fram i spelet, så det är bäst att vara ärlig.

 • P

  Förvånatsvärt kul för många

  Vi hade jättekul på juldagen då vi allihoppa samlades för att spela spelet. Det var mycket upskattat och passar jätte bra till stora lite onyktra grupper!

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn