Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Det borde man ju veta - Frågespel

Art.no 4674

Ett frågespel som gör skäl för sitt namn! Svaret på de allra flesta frågor bör man faktiskt veta – men man gör det inte! Inga pluspoäng finns, bara minuspoäng för felsvar. Ha så kul!

199:-

Tillfälligt slut

 • Denna produkt går att få inslagen

Produktbeskrivning

"Det borde man ju veta!" är den återkommande tanken när du spelar detta spel med samma namn, men förbluffande ofta vet man faktiskt inte!

Eftersom spelet är uppbyggt av frågor du bör veta svaret på så får du givetvis inga poäng när du svarar rätt, däremot minuspoäng när du svarar fel! Och du får olika mycket minuspoäng beroende på hur lätt frågan är. Vet du till exempel inte vem som skrev romanen Den unge Werthers lidanden får du två minuspoäng, medan ett felsvar på vilket år andra världskriget började belönas med hela åtta minuspoäng.

Så ja, där kan ni ju sitta ett gäng och känna er korkade tillsammans. Den som har minst minuspoäng när spelet är slut vinner. "Det borde man ju veta" kan spelas på flera olika sätt: med poäng, på tid, genom att skrika ut svaret, skriva det på en lapp och så vidare. Se till att bestämma er innan ni börjar bara, så ni inte blir osams. Spelomgången kommer bli förnedrande nog som det är ändå.

Fakta om Det borde man ju veta Frågespel

 • Över 400 frågor
 • Levereras i en låda med instruktioner
 • Mått på låda: 14 x 14 cm

Se även Idiotkunskap Frågespel, Lingon, Lådvin och Långkalsonger Frågespel och Vem i rummet Frågespel

4.3

Sortera efter

 • S

  Kul spel

  När man suttit och tagit några öl är frågesport jäkligt kul, och roligare blir det ju om man kan briljera lite! Så lätta frågor är faktiskt skojj, så kan man retas lite med den som inte klarar frågan

 • M

  Genialt

  Jag har en bekant som alltid använder ju uttrycket ”Det borde man ju veta” eller ”Det borde jag ju veta”. Perfekt julklapp som kommer sitta mitt i prick...

 • M

  Trevligt, men förbrukningsvara

  Ett spel som kan bli jättekul i rätta vänners lag. Minus är att har man väl spelat det en eller två gånger så kommer man ihåg svaren och då blir det inte lika kul längre...

 • A

  Roligt spel

  Spelet var kul och det var bra frågor som vi kunde bättre än vi förväntade oss. Men frågorna tog fort slut och sen gick det ju inte att spela igen. Kul så länge det varade dock! :-)

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn