Spread the love! Hitta Alla hjärtans dag-presenter här

Coolstuff

We have
just the thing

Idiotkunskap

Art.no 4610

Idiotkunskap är frågespelet helt utan torra frågor om årtal, vetenskapsmän och huvudstäder. Istället får du 400 bisarra och konstiga frågor som ger dig svar på allt det där du inte visste att du ville veta!

199:-

I lager

Produktbeskrivning

Är du en av alla de som storknar varje gång någon i gänget föreslår frågesport? Vetenskapsmän hit, årtal dit, författare där, huvudstäder här. Att ställa sig i ett hörn och äta sitt eget snor framstår nästan som vettigt i jämförelse med att spela så tråkiga spel!

Idiotkunskap däremot är ett spel som svarar på livets viktiga frågor. Till exempel "Hur långt har maten transporterats i kroppen från det du äter den tills det den kommer ut som avföring?", "Vad kallade man de man idag kallar för 'brats' och 'stekare' för på 1890-talet?" eller "Varför skriver man Franklin D. Roosevelt och John F. Kennedy med punkt efter initialen när Harry S Truman skrivs utan punkt?".

Idiotkunskap kan spelas på flera olika sätt: med poäng, på tid, genom att skrika ut svaret, skriva det på en lapp och så vidare. Se till att bestämma er innan ni börjar bara, så ni inte blir osams. Det vore ju himla tråkigt om ordet "idiot" skulle flyga omkring med negativ laddning nu när vi äntligen lyckats göra det till något bra.

Fakta om Idiotkunskap Frågespel

 • Över 400 frågor
 • Levereras i en låda med instruktioner
 • Mått på låda: 14 x 14 cm

Se även Det borde man ju veta Frågespel, Lingon, Lådvin och Långkalsonger Frågespel och Vem i rummet Frågespel

4.1

Sortera efter

 • Z
  Idiotkunskap en källa till nöje

  Ett måste om man spelar spel i större grupp. Frågorna var lagom kluriga och knäppa. Helt klart OK köp

 • D
  Kul spel

  Ett underhållande spel som inte kräver spelplan eller en massa exter. Bara öppna asken och läs. Ett kul spel med frågor som man borde kunna.

 • L
  Idiotkunskap

  Mycket roligt och lättsamt spel som man spelar som man vill. Alla kan vara med, från ca 10 års ålder. Om man ser till att censurera en del frågor, beroende på hur gamla spelarna är. Många roliga fakta och information i frågor man inte ens visste att man hade..

 • J
  Kul alternativ till andra frågespel

  Trevligt spel att spela med familjen (vissa frågor kanske inte var helt barnvänliga...) Du behöver inte kunna svara exakt för att vinna. Vi skrattade gott flera gånger under spelet.

 • L
  Jätte roligt!

  Jag köpte idiotkunskap till en kompis men fick snabbt köpa ett till, sambon ville ha ett också.

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn