Spread the love! Hitta Alla hjärtans dag-presenter här

Coolstuff

We have
just the thing

Julklapp till Pappa

Köp inte någon tråkig slips i julklapp till pappa i år. Ge något annorlunda och roligt från CoolStuff istället! Vi har sålt presenter i julklappar på nätet sedan 2004 och vet vad pappor vill ha! Har pappa haft det stressigt kan du skämma bort honom med en skön ryggmassage-apparat eller en skön bambukudde! Skäggvårdsprodukter, en rakhyvel för ryggen och en vinluftare brukar också uppskattas av pappor! Är pappa en riktig matnörd kan du alltid kolla in vår KitchPro-kategori som är full av praktiska saker!

Julklapp till pappa

Ska du köpa julklapp till pappa och behöver lite förslag på roliga julklappar? Är du trött på att höra att han inte önskar sig något? Frukta icke, vi på CoolStuff har massor av grymma julklappstips till pappor som kommer att slå honom med häpnad. Vårt breda sortiment innehåller alla möjliga sorters prylar, alltifrån mer praktiska och smarta grejer till mer roliga prylar. Oavsett vad du letar efter kan vi hjälpa dig att hitta den perfekta julklappen till pappa.

Din pappa förtjänar en unik julklapp

Varje jul är det samma visa. Din pappa envisas med att säga att han inte har något på önskelistan och att han är mer än nöjd så länge han får spendera julen med sin familj. Detta är ju väldigt osjälviskt av honom men givetvis ska din pappa inte komma undan utan en julpresent. Han förtjänar att bli firad minst lika mycket som alla andra och ett bra sätt att göra detta på är genom en annorlunda och skojig present. Under julförberedelserna varje år är din pappa i full gång. Han hjälper din mamma med de praktiska förberedelserna som att handla och laga julmat, städa huset, köra och hämta släktingar, skära upp julskinkan och mycket mer. På själva julafton är han sen en riktig mysgubbe som underhåller alla barnen och gäster innan han går ut för att köpa tidningen och ta på sig rollen som tomte. Allt detta gör han för att han bryr sig och för att att alla andra ska få en underbar jul, så varför inte göra något som får honom att känna detsamma?

Din pappa är trots allt världens bästa pappa. Han älskar dig villkorslöst och skulle göra vad som helst för dig. När du har problem ger han dig stöd och råd och gör allt i sin makt för att komma på en bra lösning. När du är ledsen tröstar han dig och visar att han är din största hejarklack. Om du någon gång är i fara kommer han till undsättning och får dig att känna dig trygg igen. Allt detta gör han för att hans barn är det absolut viktigaste för honom.

 

En julklapp till far är således en självklarhet och vi vet vad du kan köpa till din pappa i julklapp för att han verkligen ska känna sig uppskattad. Det spelar ingen roll om du letar efter en julklapp till en pappa som har allt eller en pappa som är mer anspråkslös - vi har något som passar. Så låt dig bli inspirerad genom att kolla igenom vårt sortiment ovan. Vill du ha mer tips kan du även kolla in våra sidor för Present till pappa och Present till honom.

.

Sortera och filtrera

53 produkter

53 produkter

SleepPhones
Från
549:-
Multihylsa 3/8"
149:-
Svamphuset
Från
199:-
Magnogrip
179:-
Mustaschmugg
79:-
Minikylskåp
699:-
Visar 48 av 53 Ladda fler produkter
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn