Ge bort personliga strumpor – den ultimata julklappen!

Coolstuff

We have
just the thing

Roliga Julklappar

Vi vill ju alla vara den där personen som får höra massor av “wow!”, “var kommer den ifrån?!” och andra glädjeutrop på julafton när julklapparna öppnas. Vi vill ge bort roliga julklappar, helt enkelt! Och det är inte så himla svårt – hela Coolstuff är ju fullt av annorlunda och roliga julklappar som verkligen uppskattas av mottagaren!

Oavsett om du letar efter en rolig julklapp till din pojkvän, flickvän eller ditt barn så vet du väl att vi alltid har fri frakt vid köp över 499 kr, och 90 dagars öppet köp?! God jul!

Roliga julklappar gillar alla

Så här års är vi nog många som letar efter roliga julklappar till både den ena och den andre. Trots allt så är ju julen glädjens högtid. Hur underbart är det inte att både få och ge något riktigt tramsigt men ändå så hjärtligt och kul! Vad mer kan man önska sig från tomten?

En rolig julklapp till var och en

I dessa tider har vi så mycket krav på oss hur vi ska vara och hur vi ska se ut. Gärna visa upp det i sociala medier också. Men varför kan man inte bara få ha lite kul? Vi på Coolstuff vurmar för att ett gott skratt förlänger livet och att allt måste inte tas på så himla stort allvar hela tiden. All denna hysteri kring perfektion är ju bara som ett tomt filter ändå. Så dra nu bara på dig tramsbyxorna, släpp loss och låt barnet i dig ta över! Och vad passar inte bättre till det än självaste julafton när du redan tillbringar dagen med nära och kära som känner dig, precis som du är?

Kluriga julklappar och knep och knåp

Roliga julklappar behöver såklart inte vara av tramsig karaktär! Vad vi definierar som roligt är ju väldigt individuellt. För den som älskar manualer, tankenötter och andra trixiga utmaningar kan kluriga julklappar vara det absolut mest underhållande som finns. Nuförtiden kan det vara svårt att bli garanterad en vit jul. Vädrets makter rår vi oss inte på, men en kul julklapp kan i alla fall skapa en kul jul. Och det vill man ju ha oavsett om snön ligger vit på taken eller inte. Det spelar ingen roll om du är på jakt efter en rolig julklapp till kollega eller kluriga julklappar till den tålmodige. På denna sidan har vi samlat en massa skojiga tips för dig som vill ge bort en rolig julklapp.

Men det stannar ju inte bara här. Hos oss hittar du mängder med julklappstips till barn, till vuxna, oväntade julklappar och smarta julklappar. Eller varför inte en julklapp hund- och kattägare kan ha glädje av till sina små fyrbenta vänner? Klart vovven ska ha en egen fin julklapp! Vill du ha lite mera inspiration kan du spana in våra andra sidor för juklapp till henne, julklapp till honom , julklappar till barn och oväntade julklappar.

Produkter i Roliga Julklappar

Sortera och filtrera

35 produkter

35 produkter

Sneaker Socks
10
69:-
Städtofflor
79:-
Hot Dog Maker
695:-
Kitchen Safe
599:-
Poo Head Spel
149:-
Visar 35 av 35
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn