Småkakor
Jubileums-REA! Upp till 80% på mängder av somriga prylar!
Kvinna skrattar, Coolstuff logga med blommor och hus i bakgrunden

Pimp your garden!

Vilken millenial minns inte programmet “Pimp My Ride”? Det är nu dags för allas egna uppföljare: Pimp Your Garden (om du har haft råd med ett hus, annars får du nöja dig med balkongen för detta år)! Och vet du vad det bästa med din trädgård är? Att du får en ny chans att pimpa den varje år - ja, till och med varje säsong! 

Till våra trädgårdsprodukter

Trädgården blir vad du gör den till och du kan skaffa dig en naturskön oas även utan att ha en odlingsfetisch. Vill du ha plats för spel och lek på gräsmattan? Eller är du den som vill ha lugn och ro med en bok i skuggan? Du kanske vill ha det bästa (och det mesta) av alla världar i din trädgård? I så fall, missa inte din chans att göra grannarna gröna av avund med dina roliga trädgårdsprylar!

Kvinna går vid tulpaner i trädgården

Dekorera med naturens sköna

Kliar det i dina gröna fingrar vid de första tecknen på att våren är kommen? Visst, alla älskar inte att behöva rensa ogräs eller se efter sina växter, men hur vackert är det inte att se när alla färger blommar ut under våren? Plus att du kan ge dig själv en klapp på axeln efter att ha utnyttjat påtandet i rabatterna för att checka av dagens träningspass, om du nu inte är en fotbollsspelare som hellre utnyttjar en tom gräsmatta. 


Föreställ dig att du öppnar din altandörr med din morgonkaffe i hand, tar ett djupt andetag av friska morgonluften och tittar ut över din trädgård. Kanske skymtar du även grannens avundsjuka blick där över häcken. Vägen dit behöver inte vara varken svår eller jobbig! Allt du behöver är rätt trädgårdsredskap och lite internet-skills så är du redo att koras till årets trädgårdsmästare!

Trädgårdshandske med klor

Plats för vila och tanka D-vitamin

Drömmer du om semestern redan i januari? Vintern känns alltid evig, vilket innebär att så fort vårsolens strålar värmer på så åker trädgårdsmöblerna ut ur förrådets mörka vrår. Men trädgårdsmöbler och brassestolar har väl alla? För att verkligen få tänderna att gnissla (eller ögonen att glittra) hos din kära granne så är det en god idé att välja ut en mysig hängmatta! Det finns nämligen inget som skriker avslappnad semester som hängmattor! I en hängmatta kan du dessutom tanka D-vitamin i lagom mängd för det finns ingen som vill ha kräftor redan i början på maj.

Slappna av i våra sköna hängmattor

Visa alla
Vattenhängmatta för Två - Spralla
Rea
Hängkoja - Outlust
Rea
Hängkoja - Outlust
Från
1 077:- 1 795:-
40%
Vattenhängmatta - Spralla
Flytande Hängmatta - Spralla

Grillmästarens hörna

Du är hen eller du känner en! Så är det bara! Våren, solen och trädgården lockar fram allas våra grillmästare. För mat smakar bäst utomhus och vid grillens varma sida kan du börja tidigt på året med att suga åt dig av solens ljus. Fantastiskt med tanke på att bland våra tillbehör till grillen finns det våffeljärn för öppen eld om du, som oss, vill fira våffeldagen i mars ute vid grillen istället för inne vid diskbänken!


Med våra praktiska grillprylar kan vem som helst bli entusiast och våga testa något nytt. Enklare än såhär blir det inte att servera den bästa grillfesten i grannskapet!

Grill och grillmatta

Mysbelysning året om

Även om vi gärna hänger i trädgården under ljusare tider så är det viktigt att inte glömma att inkludera belysning av olika slag för en riktigt wow-faktor! Ljus, både levande och elektriska, ger det där lilla extra och är tillgängligt för alla att jobba med året om. Om vintern kan vi satsa på de där vackra ljusslingorna, och om sommaren kanske vi får investera lite mer i Klintas myggljus


Vill du verkligen imponera? Investera dina kronor i en portabel eldstad från Outlust - den är smidig, säker och så otroligt snygg. Så om du tar pimpandet av din trädgård på allvar är det såhär du visar det! 

Mer av det naturen har att erbjuda

Du kanske saknar både trädgård och balkong i din lägenhet inne i stan. Vilken tur då att allemansrätten finns och att vi har ett fantastisk utbud av friluftsprylar till den skogstokiga! Du hittar även en massa kul som kan göra “hemestern” på campingen mer än dräglig. Viktigast att komma ihåg är dock att om du ska tälta i någons trädgård så fråga först! Alla uppskattar tyvärr inte små tomtar på bakgården!

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

klappande händer

Vad våra kompisar (ni), säger om Coolstuff

4,6 av 5 stjärnor
1949 recensioner
Robert I.
Verifierad kund

Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

Emelie F.
Verifierad kund

Har alltid roliga saker och köpt flertalet gånger härifrån både till mig själv och andra. Ofta roliga nyhetsbrev också med en tvist som är väldigt personlig.

Reine N.
Verifierad kund

Ni har väldigt mycket intressanta och roliga saker som man kan ge bort till relativt bra priser

Hannah V.
Verifierad kund

Bara bra erfarenheter av Cool stuff! Snabb leverans, bra kommunikation i mail och bra grejor!

Nina B.
Verifierad kund

Toppen, snabb service, bra sortiment med fina saker och bra alternativ på betalning.

Kattie N.
Verifierad kund

Alltid snabb leverans, trevliga presenter! Ibland till mej själv…

Alexandra F.
Verifierad kund

Bra beskrivningar av produkterna, tydliga bilder. Snabb leverans!

Liisa V.
Verifierad kund

Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

Camilla R.
Verifierad kund

Coola saker till bra priser och snabb hantering av order

Maria C.
Verifierad kund

Det gick bra med beställningen, betalning och leverans.

Dan P.
Verifierad kund

Högt användningsbara varor som håller det de lovat.

Per-anders Ö.
Verifierad kund

Bra ställe att handla - ibland lire kul - grejer.

Paula L.
Verifierad kund

Enkelt och smidigt att beställa, snabb leverans.

Gudrun A.
Verifierad kund

Hämtade hos paketombudet - Enkelt och smidigt!!

Lotta N.
Verifierad kund

Var precis lika fint som jag föreställde mig.

Lina R.
Verifierad kund

Alltid snabb leverans och kul sortiment.

Carina E.
Verifierad kund

En absolut nödvändighet i mitt liv….

Anna J.
Verifierad kund

Enkelt att beställa, snabb leverans

Rosita H.
Verifierad kund

bra pris. snabb leverans. Superbra

Angelica S.
Verifierad kund

Snabba leveranser och bra priser.

Stand with Ukraine Hashtag