Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Klinta Myggljus

Art.no 18012

Det finns få saker som kan förstöra en härlig sommarkväll så som en ettrig mygga som envetet surrar i ditt öra och dessutom lämnar kliande märken över kroppen. Skräm bort de blodtörstande krypen med den sak de verkligen avskyr: ett doftljus med arom av lavendel och apelsinblom som fungerar avskräckande för hetsiga flygfän!

499:-

4 i lager

  • Denna produkt går att få inslagen
Hourglass icon

Beställ innan 14 så skickas din order samma dag om du väljer frakt med PostNord eller Schenker

| |

06-02-2023 1:00:00 PM

Produktbeskrivning

Klintas veganska doftljus som kombinerar frisk apelsinblom och lugnande lavendel låter som det perfekta ljuset att tända för att komma ned i varv efter en aktiv dag i sommarsolen. Att det dessutom håller irriterande myggor borta gör det till det ultimata doftljuset att ställa fram på middagsbordet en ljummen sommarkväll. Vem kunde ana att två så välgörande dofter som lavendel och apelsinblom skulle vara myggornas hatobjekt nummer ett?

Det stora ljuset med tre vekar är tillverkat av helt veganska ingredienser och oljan som skapas när ljuset brunnit en stund passar utmärkt att använda som massageolja eller mjukgörande lotion - som dessutom håller myggen borta och förhindrar myggbett. För bästa effekt mot svärmande mygg rekommenderas att alla tre vekarna tänds samtidigt, vilket också gör att doften sprids ytterligare. Så inte nog med att både du och dina omgivningar kan lukta himmelskt, du slipper dessutom agera buffé åt hungriga myggor!

Klinta tillverkar sedan 2008 miljövänliga doftljus bestående av endast två komponenter: vegetabilisk oljeblandning och parfym, antingen en doftolja eller en eterisk olja. Den veganska oljan blandas in i ljusmassan för att kunna sprida sin doft ända tills ljuset brunnit ned. Ingredienserna har inte testats på djur, ljusen är fria från miljöskadliga substanser och kan användas på kroppen som massageolja eller skönt mjukgörande smörj.

Fakta om Klinta Myggljus

  • Njut av en sommar helt fri från mygg med ett veganskt aromatiskt doftljus med lavendel och apelsinblomma - myggornas ärkefiende!
  • Stort och väldoftande doftljus med tre vekar och doft av apelsinblomma och lavendel
  • Oljan som bildas när ljuset brunnit kan användas som massageolja eller mjukgörande insmörjning för kroppen - doftljus och massageljus i ett!
  • Brinntid: 70 h
  • Ljuset innehåller endast veganska ingredienser som är snälla mot både människa och miljö. Ljuset är fritt från färgämnen, parabener och mineraloljor
  • Ej testat på djur
  • Mått: 12 x 12 x 12 cm
  • Vikt: 850 gram

Recensioner

Visar 0 av 0

Det finns inga recensioner ännu

Hitta liknande produkter

Skrolla/svep åt sidan för att se fler relevanta kategorier som vi valt ut till dig.

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn