Småkakor
Jubileums-REA! Upp till 80% på mängder av somriga prylar!
arets-basta-sommarfest

Fixa årets bästa sommarfest - såhär gör du!

Sommaren är tiden vi alla längtar efter, trånar efter och minns tillbaka till med guldskimrande glitter. För sommar innebär inte bara sol, bad och glass. Sommar innebär vänner, fest, skratt och dans långt in på småtimmarna på en midsommarfest som aldrig tar slut. Tänk efter, hur kul är det att anordna en fest på vintern? Nä, just det. Det är inte på långa vägar så kul som att ställa till med brakpartaj som på sommaren. Känner du hur det riktigt suger i partytarmen och börjar armen liksom fistpumpa av sig själv? Hör du Cotton Eye Joe ringa i huvudet? Du vet att det är dags nu. Det är dags att fixa sommaren allra bästa fest och vi ska hjälpa dig att lyckas!

1. Partypynta som aldrig förr

Jaha, var ska vi då börja? En plats kan vara bra. Vilken plats som helst är bra nog. Oavsett om du väljer att ha festen på stranden, i stugan, i trädgården eller på innergården i stan så är vårt starkaste råd att vara utomhus. Det är sommar, man SKA vara utomhus då. Och nej, det kommer inte regna. Släng upp ett tält eller spänn upp en presenning och pynta skiten ur både träd, buskar och eventuella provisoriska tak. Du kommer behöva festpynt och festdekorationer för ändamålet. Och! Man kan inte ha för mycket pynt så ös på.

Festdekorationer

Visa alla
Figurballonger 100-pack
Rea
Figurballonger 100-pack
47:40 79:-
40%
LED-utomhusbelysning - Vooni
Rea
LED-utomhusbelysning - Vooni
318:- 795:-
60%
Bubbelmaskin - Spralla
Rea
Bubbelmaskin - Spralla
346:50 495:-
30%
Champagne Cooler
Champagne Cooler
249:-

2. Börja tidigt och bryt isen direkt

Att låta startskottet för festen gå hyfsat tidigt brukar vara en grym idé då man hinner ta en fördrink i solen och mingla med alla i lugn och ro. Kanske är en del av gästerna lite obekanta med varandra och håller därför en låg profil? Syrrans nya kille kanske blir introducerad för övriga familjen för första gången? En riktigt skillad festfixare råder bot på både grupperingar och blyga smygare genom att inleda festligheterna med lek och tävlingar. Införskaffa roliga partyspel till festen och festivalprylar, dela in gästerna i olika lag (dessa har du givetvis förberett redan innan) och se hur allt smälter samman medan skratten ekar ut över nejden.

Specialtips:

Ge alla gäster en lapp med ett uppdrag som de ska utföra en eller flera gånger under dagen och kvällen. Men de får inte berätta om sitt uppdrag för någon annan. Ett exempel på uppdrag kan vara att ta mat från andras tallrikar eller att, i tid och otid, ställa sig upp och utbringa en skål för att hylla trädens grönska. Det kommer inte bara skapa förvirring utan även skratt. Senare kan du be gästerna gissa vad de olika personerna haft för uppdrag under kvällen. Den som lyckats bäst borde belönas med ett pris.

Sex glada personer på en campingstol för 6 personer

3. Se till så att det finns mat

Kanske kör ni knytkalas eller så bjuder ni på maten, oavsett så är det inte en riktigt bra sommarfest om inte doften av grillat ligger som en dimma bland festdeltagarna. Att laga maten tillsammans med gästerna och vännerna är oftast ett trevligt inslag under festen efter att lekarna är avslutade. Tänk på att om ni är många personer kan det vara en bra idé att ha mer än en grill så att inte någon står där ensam och övergiven medan resten av gästerna satt sig till bords och sjunger snapsvisor. Med flera grillar kommer ett behov av flera grilltillbehör så att ni slipper fightas om diverse grillprylar.

4. En bar är alltid en bra idé!

Att ha en bar med en kul drinklista är en suverän idé på fest. Placera en teaterapa bakom baren och låt fantasin flöda. Ladda upp med massor av bartillbehör och skapa känslan av fest genom att höja volymen på era högtalare så att gästerna måste vråla fram sin beställning. Du vet, som det känns när man befinner sig på ett uteställe på valfri ort och du ser bartenderns läppar röra sig men du hör inte ord, du svarar och bartendern, som förmodligen har någon övernaturlig hörsel, fattar och slänger flinkt ihop en snygg drink till dig. Gör vrålandet lite roligare än “EN GT TACK” och döp om dina drinkar till saker som “En smäll på käften”, “En puss” eller “Grisrumpa”. Ser du scenariot framför dig?

Bartendern: VAD VILL DU HA?

Gästen: EN SMÄLL PÅ KÄFTEN.

Bartendern: DEN ÄR SLUT.

Gästen: DÅ TAR JAG EN PUSS!

Drink & Bartillbehör

Visa alla
Kylbrunn - Cool-Well
Kylbrunn - Cool-Well
749:-
Made in Denmark
Isform Björn 2-pack
Rea
Isform Björn 2-pack
Från
89:50 179:-
50%
Burkkylare i Täljsten -  Hukka
Burkkylare i Täljsten - Hukka
499:-
Made in Finland
Flasklåda i Trä
Rea
Flasklåda i Trä
261:75 349:-
25%

5. Saker som är bra att ha i baren:

Gör något extra med baren och ta inte bara ett lite för lågt bord. Nej, bygg en bar. Det behöver inte vara så komplicerat men det kommer definitivt ge festen den där känslan av att vara lite mer än bara en vanlig fest. Ett enkelt sätt att göra det på är att ta gamla EU-pallar, snickra ihop dem och lägg en stabil skiva på. Då kan du även leka lite med vinklar som ramar in och ger en riktig barkänsla. Fäst kulörta ljusslingor under skivan och drapera med ett enkelt tyg. Placera gärna baren under ett träd eller så så att du kan hänga upp kulörta lyktor ovanför också. Men till det viktigaste: Inventarier bakom baren! Ingen bar utan drinkar och annan dricka. Vi har checklistan för vad du bör ha på plats:

Checklista för en komplett bar:

  • Glas, givetvis. Eller ja, kanske engångsmuggar om du vill slippa disken. Ha fler än du tror att du behöver för de kommer gå åt.
  • Drinkpinnar och andra dekorationer att peta ner i muggen/glaset.
  • Frukt. Frukt är både snyggt och proffsigt att dekorera drinkarna med. Särskilt de du freestylar fram senare på natten.
  • Tillbehör till öl kan vara en god idé. Öl brukar vara väldigt populärt.
  • Vintillbehör! Ingen fest utan rödvinsfläckar och för att kunna få rödvinsfläckar behövs det minst en vinöppnare.
  • Tillbehör till sprit. För HUR ska du annars kunna styla fram drinkar på löpande band?
  • Läsk och vatten - för ibland behövs det också.
Person som dricker öl med ölväst på sig

6. Dansa hela natten

Fixa en spellista, vrid upp volymen och låt benen gå som trumpinnar medan natten går mot dag. Det finns inga bekymmer i världen, det är bara ni just där, just då och morgondagen är långt bort. Grilla korvar, lär er hjula i det daggvåta gräset och gå barfota hela natten. Ni kommer minnas den här dagen och kvällen och ni kommer försöka slå den med både en halloweenfest och en nyårsfest. Men vi vet alla att ingen fest kommer vara lika fantastisk som just er sommarfest. Vi avslutar som Uggla skulle avslutat: “Ska vi gå hem till dig, eller hem till mig?

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

klappande händer

Vad våra kompisar (ni), säger om Coolstuff

4,6 av 5 stjärnor
1949 recensioner
Robert I.
Verifierad kund

Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

Emelie F.
Verifierad kund

Har alltid roliga saker och köpt flertalet gånger härifrån både till mig själv och andra. Ofta roliga nyhetsbrev också med en tvist som är väldigt personlig.

Reine N.
Verifierad kund

Ni har väldigt mycket intressanta och roliga saker som man kan ge bort till relativt bra priser

Hannah V.
Verifierad kund

Bara bra erfarenheter av Cool stuff! Snabb leverans, bra kommunikation i mail och bra grejor!

Nina B.
Verifierad kund

Toppen, snabb service, bra sortiment med fina saker och bra alternativ på betalning.

Kattie N.
Verifierad kund

Alltid snabb leverans, trevliga presenter! Ibland till mej själv…

Alexandra F.
Verifierad kund

Bra beskrivningar av produkterna, tydliga bilder. Snabb leverans!

Liisa V.
Verifierad kund

Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

Camilla R.
Verifierad kund

Coola saker till bra priser och snabb hantering av order

Maria C.
Verifierad kund

Det gick bra med beställningen, betalning och leverans.

Dan P.
Verifierad kund

Högt användningsbara varor som håller det de lovat.

Per-anders Ö.
Verifierad kund

Bra ställe att handla - ibland lire kul - grejer.

Paula L.
Verifierad kund

Enkelt och smidigt att beställa, snabb leverans.

Gudrun A.
Verifierad kund

Hämtade hos paketombudet - Enkelt och smidigt!!

Lotta N.
Verifierad kund

Var precis lika fint som jag föreställde mig.

Lina R.
Verifierad kund

Alltid snabb leverans och kul sortiment.

Carina E.
Verifierad kund

En absolut nödvändighet i mitt liv….

Anna J.
Verifierad kund

Enkelt att beställa, snabb leverans

Rosita H.
Verifierad kund

bra pris. snabb leverans. Superbra

Angelica S.
Verifierad kund

Snabba leveranser och bra priser.

Stand with Ukraine Hashtag