Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Nyår

Fira nyår med dessa roliga prylar som tar ditt nyårsfirande till nästa nivå! Hur mycket mysigare är det inte att släppa upp Kom Loys än att skjuta raketer på nyår? Eller varför inte bjuda gästerna till ditt nyårsfirande på snaps i polkagrisshotglas istälelt för vanliga snapsglas? Gott nytt år!

Nyårsafton

Nyårsafton är dagen med stort F som i FEST! På samma sätt som med födelsedagar, kan vi nu fira att vi lyckats ta oss igenom ytterligare 365 dagar med livet i behåll. Puh! Dags att lyfta våra glas och skåla för livet.

Vill du att just denna nyårsafton ska bli den bästa någonsin? Bjud hem familj och vänner och låt CoolStuff hjälpa dig fixa fetaste festen!

Nyårsfest med familj och vänner

Nyårsfesten är en klassiker när man ska fira in det nya året, och klassiskt behöver absolut inte betyda tråkigt, eller hur? En nyårsfest med familj och vänner är ett bra tillfälle att reflektera över året som gått och planera inför det nya. Att skåla in det nya året utomhus huttrande i kylan med en massa överförfriskade okända människor är dock inte så kul, men att ordna ett härligt hemmaparty är däremot helrätt! Oavsett om du bjuder in de närmaste vännerna och familjen eller hela kvarteret, hjälper vi dig med glittrande festinredning och roliga aktiviteter för alla åldrar. Hos oss på CoolStuff går vi all in med festliga och kul idéer som gör nyårsafton rolig för hela sällskapet.

För att få den där rätta känslan i väntan på tolvslaget, dekorera med våra Spralla DIY-bokstäver och siffror. Skapa sedan en riktigt Instagram-vänlig bakgrund med en Mini Lightbox eller fyll taket och hallen med balla bokstavsballonger. Föredrar du en mer klassisk stil? Ställ fram våra isstjärnor, man kan aldrig ha för många isstjärnor i trädgården och balkongen! Smällare och fyrverkerier är inte det säkraste man kan syssla med på nyår, dina gäster är garanterat hellre på din fest än på akuten. Välkomna istället det nya året med säkrare alternativ som att dansa fram till morgontimmarna med Vooni CityRocker, eller ordna en spelkväll med klassiska Snurra Flaskan eller Spin the Shot, den som pilen stannar på får dricka innehållet!

Vem säger att man måste gå ut på stan varje nyår? Det bästa som finns är ju att festa hemma med familjen och vännerna, en fantastisk möjlighet att träffas, ha kul och fira in det nya året ihop med nära och kära. Vi ger dig allt som behövs för skratt, mat, dryck, spel och aktiviteter så nyårsafton därhemma blir den bästa hittills.

Fira nyårsafton med en fest som familjen och vännerna sent kommer att glömma - de ultimata festprylarna hittar du hos oss på CoolStuff!

Produkter i Nyår

Sortera och filtrera

61 produkter

61 produkter

Blinkande Partyglas
Från
79:-
Isbollar XXL
119:-
KitchPro Chokladfontän
Från
299:-
Stirr
299:-
Drinkschack
10
249:-
Känslovas
Made in Germany
495:-
Visar 48 av 61 Ladda fler produkter
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn