Småkakor
Ladda upp rejält inför påsk!
Röd sommarstuga omgiven av sommarblommor och hund som leker med boll

Såhär maxar du stuglivet i sommar!

Sommar, sol, bad och stuga - blir det någonsin bättre än så? Oavsett om du åker med familjen eller med kompisgänget så finns det ett par saker du behöver ta i beaktning när ni ger er iväg på stugmester…stumester…äh, stugsemester. Vi har synat alla fällor som kan tänkas dyka upp och hittat lösningarna för hur du gör för att undvika dem. Häng med.

Röd stuga med vita knutar i en sommarträdgård med vattenleksaker

1. Operation avfärd


Allt är packat, väskorna är sprickfärdiga, alla är på plats och det är dags att rulla mot destination avkoppling. Men, som alltid, är det någon som tycker resan tar lite för lång tid och en annan som snarkar ljudligt redan innan ni kommit iväg. Var förberedd och mota gnället innan det eskalerat till ett direkt vansinne. Så snart den första stavelsen i “Jag har tråkigt”, börjar ljuda rycker du fram Quiznödig på resan som du, strategiskt, placerat i en närliggande väska. Och - TAAADAAA - minst en timme fylld av sysselsättning och massor med skratt är kirrat. Behöver ni fler spel som passar sig för resan? Go nuts och köp alla roliga frågespel hos Coolstuff. Man kan ändå inte ha för många av den varan.

Två personer som spelar Harry Potter Trivia quiz

2. Glöm inte fikapaus!

Fikapaus är livsviktigt. Särskilt för den mentala hälsans skull. Så, ni stannar på vägen innan det är dags för nästa etapp. Det är öde och allt ni ser är träd, träd, träd, en älg, träd och milslång asfaltsväg. Inte en hamburgerkedja så långt ögat kan nå. Försmäkta icke, vi har lösningen till dig. Innan ni klämde in er i bilen såg du till, o du välplanerade samordnare, att ha packat en väska med nödproviant omifallatt ni skulle bli strandade innan ni nådde stranden. Får vi lov att tipsa om en smart picknickryggsäck med både isolerat kylfack, filt, tallrikar, bestik och glas i? Jo man tackar man. Imponera på resesällskapet med både den OCH den portabla KitchPro Rökfria Kolgrillen som du elegant slänger fram. Vill du styla mer än så? Klart du ska. Köp en upplåsbar projektorduk eller hitta några andra show offs bland de bästa sommarprylarna.

Rastplats med en eco engångsgrill som brinner

3. Njut under er Road Trip

Musik. Man måste ha musik när man befinner sig på roadtrip genom landet. Efter att ni lyssnat i timmar på radio, swappat mellan kanaler pga den där förbaskade reklamen, i kombination med spellistan ni skapat just för denna färd (och som, helt ärligt, börjar bli ganska uttjatat nu) kan det vara skönt att försvinna in i sin egen värld en stund. Ladda upp med ett gäng SleepPhones och låt dig vaggas till ro med en ljudbok eller den där musiken som alla andra ratar. Somna till fordonets monotona ljud och bara slappna av. Om du inte kör det vill säga. Om du kör har du kontrollen över stereon och rätten att fläska på med vilken musik du än vill. Resterande passagerare får snällt hålla tyst och helt sonika glida i sina hörlurar om det inte passar. När ni väl kommit fram är det fritt fram att slåss om musikvalet på en regelrätt bergsprängare som får naturen att vakna till liv. Du har letat efter en stor högtalare länge nu va? Varsågod, vi har den perfekta varianten.

Man och kvinna som sover ostörda med hjälp av SleepPhones

4. ÄNTLIGEN framme! Vad nu?

Att man kunde bli så trött av att resa? Allt du vill göra nu är att få krypa upp i en hängmatta och bara få vara medan bergsprängaren får alla fåglar att lyfta från sina grenar. Och så finns det ingen hängmatta på stället. Nä nu…så har du varit förutseende, som vanligt, och tagit med en egen. SÅ KLART. Och för att du inte ska få ett totalt bryt för att träden inte har vett att växa tillräckligt nära varandra, så köpte du givetvis en portabel hängmatta som inte behöver några dumma träd för att vagga dig till ro. För att du ska kunna koppla av helt har vi även förslag på andra varianter av hängmattor att lägga vantarna på. Man behöver minst fyra olika i stuglivet faktiskt. Ja du vet, en för kroppen, en för fötterna, en för vatten och en att gömma sig i. För gömma sig behöver man göra ibland när potatisskalandet blir övermäktigt. Coolstuff kan förse dig med alla varianter du behöver av en hängmatta i sommar. Vi skojar inte.

Kvinna som vilar i trädgården i en portabel hängmatta

5. “Nu ska vi umgås med varandra och inte hålla på med telefonen”

Det lät som en så himla bra idé när ni bokade stugan utan wi-fi, visst? Bara ni, naturen, lugnet och avkoppling. Jo tjena. Knappt har en timme passerat innan de imaginära myrorna börjar krypa i brallorna på alla. Frågor och uttalanden som “Vad ska vi göra?”, “Jag har tråkigt” och “Kan vi inte hitta på något?” börjar vina likt bålgetingar på sensommaren runt ditt huvud. Där låg du så himla bra i din hängmatta och innan du hann kuta bort till din hängkoja och gömma dig så var de över dig med begär. Ett ord: Uteleksaker! Kubb i all ära, men har vi inte spelat det ganska många gånger under de senaste hundra åren? Dessutom är det alltid någon som fuskar och/eller blir sur och skickar iväg kungen till skogen. Det finns smartare saker att göra. Som att kasta yxa? Eller finslipa på karriären som ninja? Varför inte dra igång en vanlig, hederlig, trekamp? Och när ni är klara med allt ovanstående, känner er svettiga och varma, ja då, hörredu, DÅ är det dags att välkomna den gigantiska vattenspridare-enhörningen. Men det där var bara en dag. Du behöver definitivt ladda upp med ännu fler grejer för utelek om du ska kunna slappa i hängmattan längre stunder.

Uteleksaker

Visa alla
Slackers Ninja Line Tillbehör
Koordinationsspel - Pindaloo
The Small Viking Axe Game
The Small Viking Axe Game
Från
949:-
Made in Sweden
Extra Skaft till The Small Viking Axe Game 6-pack

6. Så blev det kväll… Låt festen börja!

Det är dags att fira semesterns första dag. Hur man firar det på bästa sätt? Med Slush Ice och drinkbål såklart! Du hör ju hur kul det låter. Vattenspridarenhörningen blir om än ännu mer lockande tillsammans med svalkande slushdrinkar. Men det här är bara innan maten-drinkar. Medan era hemlagade hamburgare grillas på grillen, gräver du ner dryckeskylaren i backen där du ställt ölflaskor och porlande vatten för kvällens festmåltid. Men håll koll på antalet öl som går åt (det kan vara bra att föra viss statistisk inför kommande år och dess beräkningar för mängd som bör medtagas). Du kan försöka hålla koll på manuellt vis, men du kommer misslyckas. Bättre att låta tekniken ta hand om räkningen så att du kan luta dig tillbaka och se på när de andra sliter. Vi rekommenderar Spralla Beer Tracker som räkneverktyg. Låt livet leka och låt skratten klinga till långt in på natten. För glömd är dagens påfrestande resa och nu kan ni, äntligen, bara njuta av stuglivet och semester. Hitta ännu fler drick- och bartillbehör till festen bland Coolstuffs genomtänkta (joohooo då) sortiment.

Olika festdukningar med kall dryck serverat i champagne cooler av is

7. Regn!? Vad gör vi nu!?

När ni vaknar dagen därpå står regnet som spön i backen. Svensk sommar i all sin prakt. Ni håller på mobilförbudet. Du är stenhård, stark, tuff. Du vacklar inte en sekund. Du gömmer dig på toaletten och smygtittar lite. Men det var mest för att du var tvungen att tända din appstyrda belysning där hemma så att folk tror att du är där. Du har ju ett hem med smarta prylar för ett smart hem. När du ändå gör det kan du hinna scrolla lite snabbt i dina flöden i olika kanaler. Någon bankar på dörren och en vädjande röst ber om att få titta lite på sin telefon. Det är ju så tråkigt att inte ha något att göra. Det går inte att vara ute och stugan är plötsligt liten, trång och trist. Det är semesterdöden. Om inte roliga sällskapsspel, roliga brädspel, kortspel för hela familjen och roliga pussel fanns. Vi vet! Hur bra är vi inte på att rädda er?! Kasta gris, utmana de andra på Friends-quiz, rädda en pingvin, lägg ett omöjligt pussel. Could it BE any better? Plötsligt är tristessen som bortblåst och ni önskar att solen aldrig mer ville titta fram. Ni har inte tid att gå ut nu. Ni måste ju spela klart alla spel! Ni kan äta chips till frukost och ni behöver faktiskt inte bry er om något annat än vad som händer i just er stuga. För det är just vad stumester…men vad…STUGSEMESTER handlar om. Närhet, otillgänglig tillgänglighet, skratt, skrik, fusk och många lata dagar med varierande väderlek.

Vår & Sommar

Visa alla
Uppblåsbar Resesäng för Barn - Intex
Uppblåsbar Hoppborg - Intex
Tvåsitsig Kajak - Intex Challenger K2
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

klappande händer

Vad våra kompisar (ni), säger om Coolstuff

4,6 av 5 stjärnor
1941 recensioner
Emelie F.
Verifierad kund

Har alltid roliga saker och köpt flertalet gånger härifrån både till mig själv och andra. Ofta roliga nyhetsbrev också med en tvist som är väldigt personlig.

Reine N.
Verifierad kund

Ni har väldigt mycket intressanta och roliga saker som man kan ge bort till relativt bra priser

Hannah V.
Verifierad kund

Bara bra erfarenheter av Cool stuff! Snabb leverans, bra kommunikation i mail och bra grejor!

Nina B.
Verifierad kund

Toppen, snabb service, bra sortiment med fina saker och bra alternativ på betalning.

Kattie N.
Verifierad kund

Alltid snabb leverans, trevliga presenter! Ibland till mej själv…

Alexandra F.
Verifierad kund

Bra beskrivningar av produkterna, tydliga bilder. Snabb leverans!

Camilla R.
Verifierad kund

Coola saker till bra priser och snabb hantering av order

Maria C.
Verifierad kund

Det gick bra med beställningen, betalning och leverans.

Dan P.
Verifierad kund

Högt användningsbara varor som håller det de lovat.

Per-anders Ö.
Verifierad kund

Bra ställe att handla - ibland lire kul - grejer.

Paula L.
Verifierad kund

Enkelt och smidigt att beställa, snabb leverans.

Gudrun A.
Verifierad kund

Hämtade hos paketombudet - Enkelt och smidigt!!

Lina R.
Verifierad kund

Alltid snabb leverans och kul sortiment.

Anna J.
Verifierad kund

Enkelt att beställa, snabb leverans

Rosita H.
Verifierad kund

bra pris. snabb leverans. Superbra

Angelica S.
Verifierad kund

Snabba leveranser och bra priser.

Ida T.
Verifierad kund

roloigt utbud av atiklar och fina

Eva J.
Verifierad kund

Snabb leverans och bra kvalitet.

Kattie N.
Verifierad kund

Snabbt, lätt och vettiga priser!

Niclas W.
Verifierad kund

Alltigenom välbemötande service.

Stand with Ukraine Hashtag