Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Brädspel

Roliga brädspel för både stora och små

Vi drömmer alltid om det magiska landet av roliga brädspel för vuxna och barn! För vem vill inte försvinna in i en annan värld utan minsta oro för läxor, toalettpapperskris eller nya kostråd? Du behöver varken en förtrollad garderob eller teleport! En favoritsamling av olika brädspel är det enda du behöver för att överleva livets alla kriser tillsammans med nära och kära - varje gång. 

Vi ser till att bara ta in de brädspelen till vår butik som vi själva spelar och älskar, och eftersom vi är lika olika som strumporna i en strumplåda kan vi erbjuda utmanande brädspel för barn, vuxna och släktingarna från yttre rymden. 

Om du letar efter andra typer av spel att skoja till hemmalivet eller arbetsplatsen med så kolla in våra sällskapsspel. Eller slå alla flugor i en smäll och besök sidan för alla våra spel.

Klassiska brädspel är ju det bästa

Ett bra brädspel vinner år efter år! Visst kan det vara kul med bajscurling till fikastunden, men ibland vill man ge fanken i alla nymodigheter och bara gotta ner sig med ett av hemmets klassiska brädspel. Slipp tjafs om provrundor och regelböcker eftersom alla redan vet vad spelet går ut på. Våga stanna i din comfort zone!

Våra mest populära brädspel är oftast klassiker. För att bevisa att tradition inte betyder urtråkigt eller svindyrt, har vi både traditionella och billiga brädspel. Ibland i uppdaterad design, så att alla typer från gamla pirater till färska småknattar får sitt igenkänningssug stillat. Är du sedan en kräsen typ som BARA vill spela frågespel? Kanske glänsa med dina kunskaper om rotfyllningens historia? Eller behöver du ett partyspel som förvandlar internmötet till festernas fest?

Produkter i Brädspel

Sortera och filtrera

19 produkter

19 produkter

50 Clues
199:-
Drinkschack
10
249:-
Visar 19 av 19
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn