ÄNTLIGEN: Årets adventskalendrar börjar trilla in!

Coolstuff

We have
just the thing

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn

52 Weeks of Romance Skrapaffisch

Art.no 17746

Alla hjärtans dag och romantiska årsdagar i all ära, men vi tycker att kärleken bör firas varje vecka, året runt! Med vår skrapposter skrapar ni fram en ny romantisk aktivitet varje vecka och kan överraska varandra med mysiga dejter utan att behöva tänka på planeringen!

149:-

I lager

Produktbeskrivning

Att gång på gång försöka komma på roliga och kreativa uppslag till dejter är ingen lätt uppgift, och när ni varit ihop ett tag blir det lätt upprepningar, oavsett om det är bio, restaurang eller hemmamys som står på dejtmenyn. Slå två flugor i en smäll och ge bort en gåva till din partner som du dessutom själv får ta del av: med vår romantiska skrapposter blir det lätt att smyga in mysiga aktiviteter i vardagen för ett helt år fyllt av romantik och kärlek! Postern består av 52 rutor, skrapa en ny varje vecka för att få fram en spännande och romantisk aktivitet att utföra tillsammans med din partner.

Aktiviteterna sträcker sig från att bjussa på avslappnande massage eller äta frukost i sängen, till att testa en ny hobby ihop eller duka upp till picknick i vardagsrummet. Romantiska gester av olika slag som garanterat håller lågan uppe i vilket förhållande som helst! Postern passar perfekt som gåva till din partner på Alla hjärtans dag eller er årsdag, eller som en gullig present till det nyförlovade paret på deras stora dag. Låt kärleken spira, varje vecka!

Fakta om 52 Weeks of Romance Skrapaffisch

  • Fyll ett helt år med romantik och väck passionen till liv med 52 romantiska dejter för varje vecka på året
  • Skrappostern består av 52 rutor som skrapas likt trisslotter. Skrapa en ny ruta varje vecka för att få fram en ny romantisk aktivitet att dela med din partner
  • Passar par i alla åldrar och konstellationer, allt från nyförälskade turturduvor till gifta par
  • Observera att all text är på engelska
  • Mått, poster: 29,7 x 49 cm
  • Mått, förpackning: 32 x 5,5 cm
  • Vikt (i förpackning): 160 gram
  • Material: laminerat papper med tunn foliering

Art.no

17746

Varumärke

COOLSTUFF

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet