Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

60 års Present

Present till 60-åring

Letar du efter en present till mormor och morfar eller present till farmor och farfar? På Coolstuff får du massor av tips på passande födelsedagspresenter för alla som nått livets andra halvlek. Om du behöver tips på 60-årspresenter ställer vi mer än gärna upp – en bra 60-årspresent ska vara unik, fyndig och omtänksam. De här tre egenskaperna kan du absolut räkna med om du handlar från Coolstuff! Här hittar du lyxiga presenter för 60-åringen som gärna skämmer bort sig själv, kluriga pussel för 60-åringen som älskar tankenötter och mumsiga godsaker för 60-åringen som gärna unnar sig godsaker. Vi erbjuder såklart även mängder av praktiska prylar för hemmet och trädgården. Kanske en utedusch som värms upp av solens strålar? Eller en teckningsram som på ett snyggt sätt visar upp barnbarnens alla konstprojekt?

60-årspresent till man

Att hitta en passande present till en man som fyller 60 år kan för många kännas som en tuff utmaning. Vad köper man egentligen till en pappa som redan äger det mesta? Don’t worry, på Coolstuff går det att hitta en present till föräldrar som har allt! Hos oss är det busenkelt att hitta en passande present till en 60-årig man, oavsett om du letar efter en present till pappa eller present till svärfar. Är du på jakt efter en 60-årspresent till pappa? Ett skepp kommer lastat med tips: Kanske en självrörande mugg vore en passande present till pappa på 60-årsdagen? Eller har han kanske gjort sig förtjänt av en egen öltapp? Saker som dessa passar givetvis utmärkt som 60-årspresent till svärfar eller maken också, precis som vårt utbud av grillprylar och smarta DIY-verktyg.
 

60-årspresent till kvinna

Present till en 60-årig kvinna? Det löser vi! Oavsett om du letar efter presenter till mamma, present till svärmor eller present till kollega lovar vi att du kan hitta den mest klockrena gåvan från oss på Coolstuff. Vad passar egentligen som present till en 60-åring? En kvinna förtjänar lyx och kärlek oavsett ålder, det är en sak som är säker. Så varför inte satsa på en härlig presentlåda i kärlekens tecken som 60-årspresent till mamma? Eller kanske en lyxig fot- eller ryggmassageapparat? Om du letar efter något lite billigare men ändå omtänksamt till svärmor, kompisen eller kollegan erbjuder vi en mängd olika prylar som kan passa. En praktisk picknickfilt, mysig pläd eller ett smart köksredskap kan liksom aldrig gå fel!

Produkter i 60 års Present

Sortera och filtrera

42 produkter

42 produkter

Snug Rug Deluxe
395:-
Julgranståg
399:-
Mood Book Lamp
299:-
Känslokopp
Made in DE
199:-
Zenkuru Fotmassage
1 995:-
Isbollar
99:-
Känslomugg
Made in DE
199:-
Beard Master
199:-
Visar 42 av 42
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn