NU! 15% på må-bra-saker!

Coolstuff

We have
just the thing

Julklapp under 50 kr

Gå ALL IN under julklappsspelet utan att tömma hela plånboken! Här finns alla de bästa klapparna att briljera med – och för hela familjen att kriga om! När tomten knackar på dörren efter Kalle Anka ska tomtesäcken vara fylld, vem älskar inte att få många julklappar på julafton? Ta en titt bland alla våra billiga julklappstips med massvis av knasiga, häftiga och roliga julklappar under 50 kr. Vi på CoolStuff ser till alla dina kompisar och släktingar får de bästa julklapparna!

Om du inte finner vad du söker, hoppa vidare till vår Julklappsgenerator! Där kan du ställa in ålder och personlighet för att generera fram massor av julklappstips som förhoppningsvis blir den där oväntade och billiga julklappen du söker!

Vill du ha tips på fler billiga julklappar så klicka dig in på våra kategorier och sortera listan på pris, så kommer de billigaste prylarna först! Kanske är du ute efter julklappar till någon som gillar att laga mat, förtjänar avkopplande massage eller trivs allra bäst ute i naturen?

Sortera och filtrera

41 produkter

41 produkter

Anti-Slip Pad
39:-
Spralla Airpod-fodral
39:60 99:-
60%
Zenkuru Skrubborste i Silikon
XD Design Munskydd
39:80 199:-
80%
Coolstuff Batterier
Från
19:-
Hälsningskort
Ice Shooters
Ej i lager
29:50 59:-
50%
Visar 41 av 41
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn