Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Julklapp under 50 kr

Julklappar under 50 kr som är perfekt till julklappspelet!

Gå ALL IN under julklappsspelet utan att tömma hela plånboken! Här finns alla de bästa klapparna att briljera med under 50 kronor – och för hela familjen att kriga om! När tomten knackar på dörren efter Kalle Anka ska tomtesäcken vara fylld, vem älskar inte att få så många bra julklappar på julafton? Ta en titt bland alla våra billiga julklappstips med massvis av knasiga, häftiga och roliga julklappar under 50 kr. Det är svårt att hitta så coola och roliga julklappar för 49 kr eller mindre! Vi på Coolstuff ser till alla dina kompisar och släktingar får de bästa julklapparna av olika slag!

Hittar du ingen julklapp för 49 kr eller mindre som du gillar?

Om du inte finner vad du söker, eller om du vill ha något av mer värde än 50 kronor, hoppa vidare till vår mega-julklapps kategori där du hittar alla våra julklappar! Där kan du hitta massor av bra och olika julklappstips som förhoppningsvis blir den där oväntade och billiga julklappen du söker.

Vill du ha tips på fler billiga julklappar till julklappsleken så klicka dig in på våra kategorier och sortera listan på pris, så kommer de billigaste prylarna först! Kanske är du ute efter julklappar till någon som gillar att laga mat eller förtjänar avkopplande massage? Låt inte sökandet sluta tills du är helt nöjd med ditt val, att hitta en perfekt och rolig julklapp till familjen eller julklappsleken är inte en lätt utmaning!

Julklapp 50 kr - Vem skulle vilja ha det?

Well, vi har inte en bara en julklapp för 50 kr som passar alla, utan många julklappar! Det finns ju dem som enbart vill ha den dyraste julklappen dem kan få. Men även den billigare julklappen kan sätta det största leendet på läpparna som din pappa, mamma eller kvinnan i ditt liv! Glöm inte att det ska vara en kul grej att ge bort en julklapp, det behöver inte kosta skjortan för att det ska vara en bra julklapp.

Produkter i Julklapp under 50 kr

Sortera och filtrera

94 produkter

94 produkter

Spralla® Pop Up-kort
Rea
39:50 79:-
50%
Loaded Dice
Coolstuff Batterier
Från
19:-
Visar 48 av 94 Ladda fler produkter
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn