Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Magnetiska Krokar 2-pack

Art.no 19408

Dessa krokar fäster på alla magnetiska ytor, och passar perfekt om du inte vill borra fula hål i väggen. Placera dem på några metallrör, sidan av kylskåpet eller varför inte på en vägg du målat med magnetfärg? Säljs i 2-pack.

49:-

I lager

  • Denna produkt går att få inslagen

Produktbeskrivning

För somliga är det här med borrande och skruvande lika enkelt som att borsta tänderna. Tjoff, tjoff, tjoff så har de satt upp både tavlor och hyllor utan att break a sweat. Sedan finns det många andra som måste hyra in en förälder eller kompis när det är dags för liknande uppgifter, eftersom man kanske inte ens äger några verktyg eller är rädd för att skapa kaos i hemmet med all sin okunskap. En krok med magnet på baksidan passar perfekt för dig som känner igen dig i det sistnämnda och är i stort behov av upphängningsmöjligheter någonstans i hemmet.

Dessa två magnetkrokar kan nämligen fästas på alla sorters magnetiska ytor. Det betyder att du varken behöver få tag på verktyg eller en händig bekant för att lyckas organisera i hemmet. Krokarna är tillverkade av hållbart och högkvalitativt material och lämnar inte några som helst märken efter sig på magnetiska ytor.

Fakta om Magnetiska Krokar 2-pack

  • Skapa ordning i hemmet med smidiga magnetkrokar – dessa kräver varken borr eller skruv utan kan enkelt fästas på alla magnetiska ytor
  • Säljs i 2-pack
  • Mått: 25 x 8 mm
  • Vikt: cirka 30 gram
  • Material: rostfritt stål och magnet

Recensioner

Visar 0 av 0

Det finns inga recensioner ännu

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn