Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Vinförslutare med Luftpump

Art.no 19407

Vid unika tillfällen dricks inte hela vinflaskan upp under middagsbjudningen eller myskvällen, och då kommer en vinförslutare med luftpump till god användning. Fäst den över öppningen och tryck på knappen – nu kan du förvara resterande dryck i flera dagar.

49:-

I lager

  • Denna produkt går att få inslagen

Produktbeskrivning

Ibland – kanske inte så ofta men det händer – dricks inte hela vinflaskan upp. Eller den där festliga flaskan med bubbel. Som värd eller värdinna börjar du då att hälla upp resterna i gästernas glas, trots att de kanske inte är särskilt sugna. Eller så offrar du dig själv och dricker upp den sista slatten på egen hand, och ångrar dig rejält nästa dag när du vaknar med lite huvudvärk. Vad skulle du säga om vi sa att det finns en bättre lösning? Det går faktiskt att förvara vinet på ett bra sätt i flera dagar, och helt enkelt spara det sista vinet till ett bättre tillfälle.

Det här är en grym vinstoppare som inte bara försluter din vinflaska, utan även pumpar ut all luft och skapar ett vakuum. På så vis behålls smaken i drycken på ett betydligt bättre sätt. På ovansidan finns dessutom ett vred med siffror som representerar datum, och detta kan du snurra för att matcha datumet då flaskan öppnades. Flaskstopparen passar till de allra flaska champagne- och vinflaskor av standardtyp.

Fakta om Vinförslutare med Luftpump

  • Förvara drycken i en öppnad vinflaska med denna vinstoppare. Den är försedd med luftpump som håller drycken fräsch i flera dagar
  • Tryck på knappen på vinförslutaren flera gånger för att pumpa ut luften ur flaskan och skapa ett övertryck som bevarar dryckens goda smak
  • Vred med datummarkering på ovansidan så att du kan hålla reda på vilken dag flaskan öppnades
  • Passar till de allra flesta champagne- och vinflaskor av standardtyp
  • Mått: 5 x 5 x 8 cm
  • Material: ABS-plast och silikon
  • Handdiskas

Recensioner

Visar 0 av 0

Det finns inga recensioner ännu

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn