Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Julklapp till 7-åring

Till och med Tomten står rådvill när det gäller att hitta passande klappar till 7-åringar. Har de vuxit förbi dockor och lego? Ratas mjuka paket? Vad vill de egentligen ha när de får önska fritt? Baserat på vår högst empiriska studie verkar sjuåringar generellt ha barnasinnet i behåll och vara väldigt lekfulla och busiga, och deras önskningar speglar givetvis detta. Sliter du ditt hår över att ungen önskar sig drakar, ponnyer och andra orealistiska saker? Lugn, vi löser det åt dig!

Bästa julklappen till 7-åring

Vi gav oss ut på stan och haffade varenda 7-åring vi kunde hitta för att kunna genomföra en någorlunda objektiv studie. Svaren skilde sig vitt och brett, och vi har fått sålla bort önskningar såsom ponnys, flygplan och drakar i fullstorlek. Vi insåg nämligen snabbt att föräldrarna då måste önska sig tillhörande stall, hangarer och draknästen, och det kanske inte blir så himla populärt. Vi har därför fått gräva djupare i tomtens säck efter lite rimligare julklappar till barn

Julklappstips till 7-åring

Vi tror faktiskt att vi knäckt koden vad de flesta sjuåringar helst vill ha – de verkar vilja utmana fantasin med kreativa klappar. Allt från kluriga pussel till spännande innovationer som sätter fantasin på prov, som exempelvis 3D-pennor och smarta anteckningsblock verkar toppa önskelistorna denna jul. En genomgående favorit visade sig också vara sällskapsspelen, som aktiverar hela familjen och kan spelas gång på gång.

Var de någon som sa ponny, förresten? Du kan såklart bättre än så, alla vet att enhörningar är snäppet roligare och coolare än vanliga ponnyer! Som bonus behöver ingen av våra enhörningar bo i ett stall, så livet blir lite enklare än med en livs levande häst.

Julklapp till 7-årig kille

Den första 7-åriga pojken vi pratade med var helt inne på dinosaurier och gick genast igång på de olika arterna (vi hann anteckna T-rex och Stegosaurus i alla fall). Han var väldigt noga med att de förstås skulle vara levande och i full storlek så genast började svetten rinna i våra pannor medan vi febrilt noterade hans kolossala önskelista. Tanken slog oss dock att kanske ett dino-utgrävningsset i litet format eller något roligt från retrospelens värld kan vara ett fullgott komplement till hans högtflygande önskningar, åtminstone fram till dess att tidsresor är möjliga.

Julklapp till 7-årig tjej

De 7-åriga tjejer vi pratat med gick såklart loss på drakar, hundvalpar och sina egna lekplatser hemma – det är inget fel på fantasin i alla fall! Dessa klappar kan dock vara lite kluriga att slå in så vi har tagit fram ett antal varianter i mindre skala som vi ändå tror kan vara fullvärdiga alternativ. Vad sägs om en alldeles egen ninja-klätterbana att sätta upp i trädgården, eller något från Harry Potters magiska värld?

Efter att skramlat ihop ett par till av deras jämnåriga kamrater fick vi lite mer input än bara förhistoriska varelser. Någon hävdade bestämt att hon bara ville ha slime slime i varenda paket. Den sista grabben vi intervjuade visade sig vara en riktig gottegris! Här fanns heller ingen riktig hejd på önskningarna – först och främst måste adventskalendern vara fullspäckad med godsaker, dessutom ville han gärna att gigantiska choklad tog plats under granen eftersom han misslyckats med att vinna de överdimensionerade godisbitarna på tivoli.

Produkter i Julklapp till 7-åring

Sortera och filtrera

73 produkter

73 produkter

SwimFin Simdyna
349:-
Labyrintboll
169:-
Visar 48 av 73 Ladda fler produkter
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn