Småkakor
Badlakan och flip-flops med egna foton fixar du här
Ratt-paskagg-till-ratt-person

Guide: Rätt påskägg till rätt person

Inte nog med att behöva jaga rätt på fina påskägg till ditten och datten - nu ska alla tydligen ha ett påskägg som passar just dom?! Fear not! Med Coolstuffs ultimata “Rätt påskägg till rätt person"-guide kommer presentångesten vara borttrollad på nolltid! Vi guidar dig med säker hand (eller gullefjun) till rätt påskägg eller påskgåva till rätt person. 

Häpen kvinna väljer mellan flera påskägg i olika storlek och form

Att hitta rätt påskägg är som att renovera hemmet: spännande, kreativt och roligt i tanken. Total katastrof i praktiken. Det är som julklappsstressen i december all over igen - fast gulare. De flesta av oss har nog upplevt känslan av att jagat runt i trettio butiker dagen före påskmiddagen, inte kunna bestämma sig för ett enda ägg och till slut börjat gråta i ett hörn på ICA (bland torrvarorna). Slagit till på påskäggen i papp med exakt samma motiv som de sista 3 åren. Eller kommit hem med plastiga godisägg, vars innehåll säkert varit äldre än ättiksgurkan längst in i kylskåpet. Nej, hög tid att skippa ägg-dramat och bara köpa hem färdiga, roliga och fina påskägg direkt! Färdigpackade, vackra och ätbara och dessutom redan fyllda av godsaker! Den perfekta presenten till dig själv eller någon annan. Pojkvännen, syskonbarnet eller kollegan. Vi hjälper dig med vad - och till vem!

Coolstuff påsktema med ätbart påskägg i choklad

Påskägg till barn 

Vad ger man i påskägget till barn?! Och vilken sorts godis gillar dom?! Som både leksaks- och godisåterförsäljare av rang vet vi svaret: barn är inte så knepiga som sitt rykte! Det dröjer några år innan pryl-medvetenheten kickar in… Därför gör du bäst i att hålla det enkelt och sött för de små. Vad godis gäller är storfavoriterna färgglatt gelé och vingummi. Varför? Svaret är busenkelt: godiset som barn gillar är 100% lekvänligt! Choklad och annat vuxengodis smälter, kladdar och är lika ömtåligt som farmors finporslin. Färgranna vingummin, gourmetpopcorn, lakriskulor och annat kan både studsa, rulla, snurras och kastas utan att förlora varken smak eller form. Eller blev det too much för vuxenhjärnan nu? Här kommer ytterligare tips innan du får kalla fötter och tömmer kundvagnen på godis:   

Bean Boozled Jelly Beans 6th Edition
  • Påskägg till 1-åring: Förstår inte grejen med påsk ännu, men gillar att snurra och kasta med äggen. 
  • Påskägg till 2-åring: Tycker fortfarande att fina och färgglada ägg är roligare än själva innehållet. Allra gladast är föräldern som får en extra portion godis att äta upp.
  • Påskägg till 3-åring: Godis är nu storfavorit i påskägget i kombination med någon rolig leksak. För att inte sockerchocken ska bli total kan en äggsjakt eller äggrullning bli räddningen för påskfiraren med överskottsenergi. Samt alla andra som bara vill äta sitt godis i fred.       

Påskägg till pojkvän

Har du en pojkvän, sambo eller polare som helt enkelt inte gillar påsken? Som kanske drömt mardrömmar om läskiga påskkärringar ända sen barnsben? Eller möter alla frågor om påskpynt och middagar med samma trötta, likgiltiga axelryckning? Att lida av högtids-utmattning, eller vilja kasta in handduken så fort en viss högtid närmare sig är varken konstigt eller ovanligt. Och visst finns det gränser för hur mycket sladdrig lax och yra höns man förväntas genomlida. Men om du ändå vill fira - utan att fira - och ge något till bästa personen i ditt liv? Då finns INGEN regel som säger att det måste vara ett ruttet ägg?! (Å andra sidan har vi finare ägg som faktiskt är ganska opåskiga. T.ex. mumsiga ägg i choklad med varken fjädrar eller dekor.) Ett påskägg till mannen eller pojkvännen växlas lätt till en personlig och fin påskpresent. Och det är ju ändå det som är själva grejen med att vara vuxen - man får faktiskt välja själv! No more limma fjädrar på toalettrullar i skolan och tvingas kalla det för påskpynt! Påskägg eller ej - du bestämmer själv vad som blir årets påskpresent.

Animation av kvinna som funderar över vilken påskpresent hon ska välja

Påskpresenter

Visa alla
Ölbryggarkit - Brewbarrel
Ölbryggarkit - Brewbarrel
399:-
Made in Germany
Wally and Whiz Vingummi
Wally and Whiz Vingummi
Från
79:-
Made in Denmark
Smart Äggkokare
Smart Äggkokare
349:-
Jelly Belly Presentask
Jelly Belly Presentask
Från
89:-

Påskägg till flickvän

Choklad till påsk är kanske högtidens mest självklara kombo. Lika givet som regn på midsommar och bolån vid 40, men sååå mycket godare och bättre. Största utmaningen är hur du ska lyckas gömma undan chokladen från dig själv eller din flickvän, fram tills det är dags att öppna ägget. Som megasäkert tips på påskägg till vuxen (typ vem som helst) - eller en kakaotokig flickvän- kommer chokladen på ohotad förstaplats. Den är så populär att vi ibland misstänker att chokladen kom före både hönan och ägget. De första kakaodryckerna bryggdes på mexicanska halvön redan 1900 f.Kr. Men det kom till att dröja över 3000 år innan upptäcktsresande europeer fattade att det gick att äta. Kort därefter erövrade chokladen hela europa och resten är premium history. 

Romantic image of a woman with pink hair holding heart shaped custom chocolate boxes

Påskägg till anställda

“Vi är vuxna människor, klart vi klarar oss utan påskägg i år!” säger kollegan i pausen, och undviker ögonkontakt bakom kaffekoppen. Känns den olustiga stämningen bekant? När det gäller påskägg till anställda och påskägg till vuxna är det lika bra att göra för mycket än för lite. Vuxna är ju trots allt en klass för sig. Lika gnälliga och j-vliga som förskolebarn så fort ingen tittar på.

Animation av olika personer som blir förvånade, glada och sura över sitt påskägg

En bekväm lösning är ett finare ägg med färdigt innehåll. Så slipper du förslitningsskador av att ensam fylla 10-50 påskägg för hand. Som bevis på att du är världens bästa och snällaste chef. En annan extremt uppskattad lösning är att låta dina anställda själva få välja ett eget påskägg ur vårt högklassiga sortiment. Så får de till 100% ett påskägg som passar just dom, deras partner eller någon annan. En garanterad omtyckt och personlig gåva - utan att det blir för personligt för dig.

Nyheter

Visa alla
Personligt Badlakan med Foto
349:-
Kan personaliseras
Personliga Flip-flops - Multiface
299:-
Kan personaliseras
Helium på Tub 7 L
Nya prylar
Helium på Tub 13,6 L
Nya prylar
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

klappande händer

Vad våra kompisar (ni), säger om Coolstuff

4,6 av 5 stjärnor
1949 recensioner
Robert I.
Verifierad kund

Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

Emelie F.
Verifierad kund

Har alltid roliga saker och köpt flertalet gånger härifrån både till mig själv och andra. Ofta roliga nyhetsbrev också med en tvist som är väldigt personlig.

Reine N.
Verifierad kund

Ni har väldigt mycket intressanta och roliga saker som man kan ge bort till relativt bra priser

Hannah V.
Verifierad kund

Bara bra erfarenheter av Cool stuff! Snabb leverans, bra kommunikation i mail och bra grejor!

Nina B.
Verifierad kund

Toppen, snabb service, bra sortiment med fina saker och bra alternativ på betalning.

Kattie N.
Verifierad kund

Alltid snabb leverans, trevliga presenter! Ibland till mej själv…

Alexandra F.
Verifierad kund

Bra beskrivningar av produkterna, tydliga bilder. Snabb leverans!

Liisa V.
Verifierad kund

Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

Camilla R.
Verifierad kund

Coola saker till bra priser och snabb hantering av order

Maria C.
Verifierad kund

Det gick bra med beställningen, betalning och leverans.

Dan P.
Verifierad kund

Högt användningsbara varor som håller det de lovat.

Per-anders Ö.
Verifierad kund

Bra ställe att handla - ibland lire kul - grejer.

Paula L.
Verifierad kund

Enkelt och smidigt att beställa, snabb leverans.

Gudrun A.
Verifierad kund

Hämtade hos paketombudet - Enkelt och smidigt!!

Lotta N.
Verifierad kund

Var precis lika fint som jag föreställde mig.

Lina R.
Verifierad kund

Alltid snabb leverans och kul sortiment.

Carina E.
Verifierad kund

En absolut nödvändighet i mitt liv….

Anna J.
Verifierad kund

Enkelt att beställa, snabb leverans

Rosita H.
Verifierad kund

bra pris. snabb leverans. Superbra

Angelica S.
Verifierad kund

Snabba leveranser och bra priser.

Stand with Ukraine Hashtag