Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

topp-5-ovantade-julklappar

Topp 5: Oväntade julklappar

Varje år är det samma sak, den där förlamande fantastbristen och ångesten som kommer krypande när julklappsinköpen närmar sig. När du har köpt böcker till mormor för femtonde året i rad, eller tappert gett bort köksredskap till svärmor sedan nittiotalet (trots att du är ganska säker på att hon bara gömmer undan dem på vinden), så är det dags att levla upp ditt present-game. Här är 5 gåvor som sällan slår fel. Eller kolla in allt på topplistan för en träffsäker gåva. 

Mysfilten som tagit världen med storm

Idén att ge bort en pläd eller en filt är äldre än de senaste amerikanska presidenterna varit. Ändå tycker vi att filten kvalar in på årets topplista, för vet du vad? Med mysfilten SnugRug kan du använda händerna till precis vad du vill ovanför filten eftersom den har ärmar. Läs, spela spel eller pilla på mobilen utan att filten envist glider ner så fort du lyfter armarna. Vi tycker att SnugRug är ett bra bidrag till Nobels fredspris om vi ska vara helt ärliga.

Tjej som sitter insvept i filt och läser en bok

Köksprylen som ingen vill gömma undan på vinden

Vi har kanske inte Dunkin' Donuts att njuta av i större delar av Norden. Men vem vill ha massproducerade tråk-donuts, när man kan göra sina egna och avnjuta dem när de är alldeles nygräddade?! Bulla upp med ingredienser och gör polaren, kidsen eller päronen grymt imponerade av dina donut-skills. Och du, det bästa av allt är att donutsen blir precis lagom stora för att du inte ska skämmas om du tar två. Eller fyra!

KitchPro Mini Donut Maker

Pistolen som gör dig mör som en schnitzel

Nytt år – nya trender, brukar man ju säga. Men visste du att Massagepistolen är en trend som faktiskt funkar? De flesta som testat kan intyga den här pistolens effektivitet, och då är det är inte sportskyttar vi pratar om här. Flera experter och idrottare förespråkar den både för välmående och för aktiv återhämtning om du är något mer av en atlet. Men om du är som jag, och är en aktiv atlet framför Netflix med chipsskålen i hand, kan massagepistolen vara bra för din stela rygg också.

Massage Gun av märket Zenkuru med turkos bakgrund

Julklappstips

Visa alla  
Cozy Heart Värmekudde
Rea
139:30 199:-
30%
Spralla® Pop Up-kort
Rea
Från
39:50 79:-
50%

Med Magnogrip tappar du aldrig greppet

Nu ska du fixa något igen, kanske är det staketet som behöver lite stöd (vem behöver inte det då och då?!). Eller är det den där IKEA-möbeln vars skruvar ALLTID spårlöst försvinner mitt i ett kritiskt byggmoment, likt en nål i en höstack? Med smarta Magnogrip är det här inga problem, släng bara på dig den här magnetiska godingen runt handleden så fastnar skruvar, spik och muttrar som du absolut inte får tappa eller göra dig av med. Rekommenderas av 10 av 10 IKEA-skruvar som inte längre känner sig övergivna.

Man som använder skruvdragare med magnogrip runt handleden som är fylld med skruvar

Känslogåvor för känsliga människor

Moster är alltid lite extra glad, men mosters man är alltid lite grinig – att hitta en present som matcha båda är snudd på omöjligt. Fast med känsloservisen från Tassen blir det plötsligt plättlätt: moster får en glatt leende skål och mosters man kommer dra på smilbanden när han packar upp sin buttra mugg. Denna känslokavalkad till servis går helt enkelt hem hos alla: den kostar en rimlig peng, behövs alltid av någon och är lika kul varje gång. Hur är detta kul tänker du? Jomen, plocka upp en grinig eller sur kopp och jör hur andra plötsligt beskriver din personlighet baserat på koppen. Min kollega Petra har till exempel fått höra att hon är den sura fler gånger än hon har ätit lax i lunchrummet (och det ska ni veta, är en hel del gånger) – enbart baserat på hennes val av Tassen-mugg.

Psst, glöm inte att de kommer i en väldigt fin presentförpackning också!

Stor känsloskål fylld med godis, hål vid munnen där godis ramlar ut
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn