Fyll tomtesäcken med godis, choklad och ätbara klappar!

Coolstuff

We have
just the thing

presenttips-halsa

Presenttips för Hälsan

Presenttips för en lite bättre hälsa

Alla har vi våra problem – allt från stress till avdomnande lemmar eller förstoppning. Även om vi inte kan trolla bort allt det där, så kan vi ändå hjälpa dig en bit på vägen mot en bättre hälsa, läs vidare för att få reda på hur!
Glad kvinna som tränar med en rockring med vikt från Spralla

Lite kli för ett bättre liv

Visst kan det verka konstigt att det första vi tipsar om är en huvudkliare? Men det är inte så konstigt ändå, för genom att massera huvudknoppen, eller annat valfritt område, reducerar du stressnivåerna och ökar välbefinnandet. Och har du inte råd att betala för massage med jämna mellanrum kan huvudkliaren vara ett bra alternativ. ”Lär en människa att massera sig själv, så slipper hen betala för massage hela tiden” - Batman.

Avslappnad kvinna  masserar huvudet med hjälp av huvudkliare

Sömnbrillor? Nä, vi skojar inte!

Nya tider, nya problem! Hur mycket vi än älskar den digitala världen så går det ju inte att blunda för att den drar med sig vissa problem. Som att de där skärmarna vi sitter och stirrar på dagarna i ända ger ifrån sig ett blått ljus som signalerar till våra kroppar att det är mitt på dagen. Kanske praktiskt en måndagsmorgon, men väldigt opraktiskt på kvällen när vi borde låta kroppen varva ner så att vi kan sova gott. Våra brillor med blåljusfilter blockerar det där pigga blå ljuset så att din kropp faktiskt fattar att det är läggdags även om du vägrar lägga ifrån dig telefonen. Smarta sömnbrillor, vi sa ju det! Fast om du envisas med att dricka tio koppar kaffe precis innan läggdags och sen far runt som en speedad hamster så måste vi tyvärr upplysa dig om att det inte hjälper att ta på sig dubbla par glasögon för att somna lättare...

Man med Zenkuru blåljusfiltrerande glasögon som tittar på en smart skärm

Frankie says relax

Blir du stressad av hela den här "köpa present"-grejen! Ta det lugnt! Om du inte känner att något av våra tips hittills varit klockrena kommer här ett gott råd: koppla av! Massageprylar är perfekta som presenter, ingenting säger "chilla och må bra" på samma sätt som en massagedyna eller massagepistol! Tillbringar du massor av tid framför datorn eller en mobiltelefon är risken stor att du dras med stelhet och smärta eftersom en ergonomisk jobbställning inte alltid är skönt just för stunden. Massage hjälper till med allt från blodcirkulation till minskad spändhet, minskad stress och ökat välbefinnande. Hur är det inte en bra gåva att ge någon allt det där?! Förutom om mottagaren är 10 år gammal och önskar sig ett nytt Playstation, då är det kanske inte lika populärt. Men annars! Ge bort en massagedyna till någon som förtjänar mer avkoppling i sitt liv!

Vibrerande Ansiktsborste

Squatty Potty, den älskade bajspallen

Föreställ dig att du nyss har påbörjat arbetsdagen och bara precis hunnit svepa en kopp av det flytande svarta guldet. Plötsligt kommer en olustig känsla, det är dags att öppna lufthangaren på rymdfartyget. Men lufthangaren funkar inte riktigt som den ska, det verkar som om något har fastnat... Som tur är ger Squatty Potty-pallen gravitationen lite hjälp på traven när inget kommer ut ur den bruna grottan. För att inte tala om att den även hjälper den som tar lite lång tid på sig att betala sina utgifter – pallen placerar de inre organen i en mer fördelaktig position för att ta hand om utgifterna snabbare och enklare. Om du inte har hängt med, så hjälper Squatty Potty dig att skita bättre. Kolla bara den här recensionen på vår portabla bajspall: ”Funkar bra.” - Ho

Squatty Potty hjälper till att göra toaletten mer ergonomisk
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn