Småkakor
KAMPANJ: Badboll för endast 5kr!
Kvinna som gör yoga utomhus

Topp 5 produkter att toppa ditt massage-game

I dagens stressade samhälle förväntas det att vi jobbar och sliter, är sociala och trevliga samtidigt som vi ska orka träna och röra på oss. Vi köper ofta hem en uppsjö av hälsoprodukter som på olika sätt ska lösa våra problem, men många av dem innebär mer jobb och jobb. Det som ofta nedprioriteras är att ge kärlek och återhämtning till våra ömma muskler genom massage! 


Men alla varken vill eller kan gå iväg på salong en gång i månaden för att knåda musklerna. Kanske tänker du till och med att massage inte är din grej? Just därför har vi skapat en lista på våra topp fem massageapparater - allt för att underlätta din relation med din ömma rygg, rynkiga panna eller trötta fötter! Och vi kör listan från topp till tå!

Kvinna får massage

  1. Daglig rengöring OCH massage

  De flesta av oss har någon form av daglig hudvårdsrutin och för många av oss är dessa rutiner ett nödvändigt ont för att försöka motarbeta tidens tand eller finnens återkomst. Så varför vänta? Gör din dagliga rutin till ren magi med Zenkuru Vibrerande Ansiktsborste! Förutom att rengöra ansiktet från smuts, så får du en mysig massage på köpet för att väcka cellerna till liv med annat än kaffe. 


  Massage bidrar nämligen med ökad blodcirkulation vilket ger en massa trevliga effekter som färre rynkor och mer glow. Även med snygga lampor och belysning hemma så kommer du från och med nu vara det som lyser starkast!

  Vibrerande Ansiktsborste

   2. Roll on, roll off! 

   Vår nästa favorit är en riktig lifesaver för alla otränade massörer, oavsett om du masserar dig själv, din partner eller ditt syskon. Zenkuru Massageroller går att använda över hela kroppen och dess enkla men geniala design underlättar jobbet det innebär att massera. Det är inte förvånande att den används även av professionella massörer! Inte nog med att den är ett hjälpmedel som du kan värma eller kyla för extra effekt, du kan också pilla på telefonen medan du ger den där utlovade massagen som du ångrade att du gav bort. 


   Komplettera massagerollern med lite choklad och högtalare att köra igång favoritpodden på så får alla inblandade en riktigt skön kväll - då kanske massage faktiskt kan bli något återkommande som inte bara en av två ser framemot?

   Hälsa är en mänsklig rättighet

   Visa alla
   Fläkt med Luftfuktare - Vooni
   Rea
   Fläkt med Luftfuktare - Vooni
   Från
   89:70 299:-
   70%
   Kylhandduk
   10
   Kylhandduk
   79:-
   Vikbar Badbalja För Vuxna - Zenkuru
   Jelly Belly Isglass
   Nya prylar

    3. Varje stol kan bli en massagestol

    Aj aj aj, den där nedrans ryggen som får vilken människa som helst att känna sig som 80+. Frukta icke, räddaren har anlänt! Eller ja, räddaren anländer när du klickar hem denna fantastiska produkt: Zenkuru Ryggmassage. Unna dig en djupgående 3D-shiatsumassage som knådar hela ryggen uppifrån och ner. 

    Den här fiffiga apparat passar de flesta stolar och du kan faktiskt koppla in den i bilen med hjälp av en medföljande adapter - hur bäst är inte det?! Ett gott råd är dock att inte göra det för mysigt för dig om det är du som kör, men placerad i passagerarsätet så är det bara att slappna av och njuta. Eller varför inte treat your passenger och på så sätt se till att slippa gnäll och ovälkomna passagerarförare under hela bilresan?

    Kvinna slappnar av i en massagestol

     4. Triggerpunkternas nemesis

     Någonsin hört talas om en triggerpunktskrok? Eller massagekrok? Om inte, så är dagen kommen! Zenkuru Cane Massager är det snällaste sättet att ta sig an muskelknutor som ömmar och stör. Med sitt futuristiska utseende förvånar det icke att den kan ge din kropp bättre förutsättningar för morgondagen. Massagekroken har åtta massagepunkter som hjälper dig att komma åt varje muskel från olika vinklar och lösgör dina triggers både i kropp och själ. 


     Du rengör den enkelt med en trasa och är enkel att förvara om du vill ha den för dig själv (vilket du lär vilja!). Den här massagekroken är nämligen Lösningen med stort L för alla som hellre “kan själv” än låter andra pilla på en. Snacka om kroppsvård på högsta nivå!

      5. På fri fot

      Fri från spänningar det vill säga! Ladda upp med en kopp té, koppla in din Zenkuru Fotmassage och välkommen till himlen! Fötterna har massor av nerver och muskler som skriker efter tender loving care när dagen nått sitt slut och du äntligen kan koppla av. Med denna maskin kan du ge dem precis vad de behöver eftersom det finns tre förinställda program som du kan välja mellan baserat på dagsform. 


      Du behöver inte ens oroa dig för lukten som frigörs efter en heldag i jobbskorna - förutom fotmassage finns det en funktion som neutraliserar dålig lukt! Den här älskade lilla mackapär kan därför helt ersätta den romantiska fotmassagen, och ni kan istället kika på våra andra romantiska saker och tips för lite inspiration nu när maskinen tacksamt tagit över detta område. För visst njuter du hellre av lite baileys choklad istället för att knåda svettiga fötter, om du får välja?

      Doftljus Klinta

      Huvud, axlar, knä och tå

      Detta var vår topp fem bland våra massageprodukter och vi hoppas att vi har gjort det lite mindre ansträngande att satsa på att ta hand om hela din kropp. Har vi missat något eller vet du precis vad vi pratar om i den här artikeln? Glöm inte att bidra med en recension på din favorit så att andra hittar den och kan åtnjuta lite äkta lyx i hemmets trygga vrå!

      Hitta din massagestil!

      Visa alla
      Massage Gun - Zenkuru
      Massageroller - Zenkuru
      10
      Massagekudde - Zenkuru
      Nackmassage - Zenkuru
      Fri frakt, wow
      Fri frakt vid köp över 499:-

      Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

      gåva
      One stop gift shop

      Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

      Öppet köp
      90 dagars öppet köp

      och 2 års garanti på alla varor

      klappande händer

      Vad våra kompisar (ni), säger om Coolstuff

      4,6 av 5 stjärnor
      1949 recensioner
      Robert I.
      Verifierad kund

      Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

      Emelie F.
      Verifierad kund

      Har alltid roliga saker och köpt flertalet gånger härifrån både till mig själv och andra. Ofta roliga nyhetsbrev också med en tvist som är väldigt personlig.

      Reine N.
      Verifierad kund

      Ni har väldigt mycket intressanta och roliga saker som man kan ge bort till relativt bra priser

      Hannah V.
      Verifierad kund

      Bara bra erfarenheter av Cool stuff! Snabb leverans, bra kommunikation i mail och bra grejor!

      Nina B.
      Verifierad kund

      Toppen, snabb service, bra sortiment med fina saker och bra alternativ på betalning.

      Kattie N.
      Verifierad kund

      Alltid snabb leverans, trevliga presenter! Ibland till mej själv…

      Alexandra F.
      Verifierad kund

      Bra beskrivningar av produkterna, tydliga bilder. Snabb leverans!

      Liisa V.
      Verifierad kund

      Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

      Camilla R.
      Verifierad kund

      Coola saker till bra priser och snabb hantering av order

      Maria C.
      Verifierad kund

      Det gick bra med beställningen, betalning och leverans.

      Dan P.
      Verifierad kund

      Högt användningsbara varor som håller det de lovat.

      Per-anders Ö.
      Verifierad kund

      Bra ställe att handla - ibland lire kul - grejer.

      Paula L.
      Verifierad kund

      Enkelt och smidigt att beställa, snabb leverans.

      Gudrun A.
      Verifierad kund

      Hämtade hos paketombudet - Enkelt och smidigt!!

      Lotta N.
      Verifierad kund

      Var precis lika fint som jag föreställde mig.

      Lina R.
      Verifierad kund

      Alltid snabb leverans och kul sortiment.

      Carina E.
      Verifierad kund

      En absolut nödvändighet i mitt liv….

      Anna J.
      Verifierad kund

      Enkelt att beställa, snabb leverans

      Rosita H.
      Verifierad kund

      bra pris. snabb leverans. Superbra

      Angelica S.
      Verifierad kund

      Snabba leveranser och bra priser.

      Stand with Ukraine Hashtag