Småkakor
Vabruari är här - fixa underhållningen till ungarna HÄR!
tips-som-gor-dig-poppis-hos-kidsen

5 tips som gör dig poppis hos kidsen

Presenter till barn

Tipsen som gör dig populär hos kidsen


Alla vill vi ju uppleva lyckan när någon tittar på en med sådär stora ögon av beundran. Kanske över att man just lyckades pricka ett popcorn i munnen, eller över att man ritade en (groteskt ful) teckning på en katt. Ja, känslan av att få vara den där omåttligt populära personen för en stund, det är omåttligt härligt. Och vet du vad? Nu behöver du inte ens anstränga dig längre (knappt). För den allra mest effektiva vägen dit är ju som vi alla vet – genom presenter! Allra helst i form av en livs levande häst eller så, men om budgeten inte räcker till har vi andra tips. Här hittar du present till barn som barnet inom oss bara kunnat drömma om!

Pappa leker med sitt barn

1. Pojke eller flicka?

Eller är barnet kanske en pojkig flicka? Eller en flickig pojke? Nåja, det där får du ta reda på själv. Det vi vet är att vi har massor av prylar till båda två! En klassisk present till pojke (i en viss mycket störig ålder) är ju gaming-prylar – så som exempelvis Minecraft-prylar. Varför inte en väckarklocka? Eller en kreativt byggd lampa? Eller är det din brorsdotter som fyller år och du bara måste hitta århundradets present? Lugn. Hos oss på Coolstuff hittar du en present till flicka utan problem. Slime, utgrävningsset och sälkudde, ja det är bara några av alla unika prylar vi sitter inne på!

2. Charma in dig hos barnets intresse

Är barnet du känner (eller kanske inte alls känner) en riktig nörd? Och snackar vi nördens nörd så som Harry Potter-nörd? Då har du kommit alldeles rätt! Välj och vraka mellan massor av Harry Potter-prylar så som spel, airpod-fodral och vinglas i sann Potter-anda. Akta bara så att barnet inte kastar en förbannelse över dig om han eller hon inte blir nöjd. Det har vi nämligen inte garantier för. Ett annat intresse (som man väl faktiskt aldrig någonsin växer ifrån?) är ju Disney. Det finns inget som kan vända en dålig dag som att krypa ner under filten i soffan och slå på en riktigt bra Disneyfilm. Så, när vi pratar om Disney, låt oss presentera våra Disney-prylar! Perfekt för filmälskaren. Och väl inne på film, glöm för Guds skull inte att spana in våra Star Wars-prylar!

Allt för nördarna

Visa alla
Chips och dubbel-dippskål - KitchPro
10
Airpod-fodral Filmkaraktärer
10
Friends Pussel 1000-bitar

3. Skäm bort med en kul och oväntad present

Även barn har humor, så passa på och köp roliga presenter så att ni tillsammans kan falla ihop i en pöl av skratt på golvet! Ett gott skratt förlänger livet brukar man ju säga. Och börjar man tidigt blir man kanske odödlig. Låt oss hoppas. Och är man inte rolig – ja då får man vara cool istället. Då är du garanterat down with the kids. Vi har givetvis laddat upp med mängder av coola leksaker. Alla känner vi ju exempelvis till fidget toy. Oväntat kul även för vuxna (!)

Pappa och barn leker i poolen

4. Kärlek går genom magen

Det är inte bara för vuxna som kärlek går genom magen, nåväl att barn kanske inte uppskattar ett trevligt glas rött med en boeuf bourguignon. Nej här får vi tänka något åt det mer söta hållet. Och ja, vi ju pratar givetvis om - godis! Vad är det med barn och godis egentligen? Av någon anledning dras de till varandra som magneter. Så ska du ändå köpa godis, ge bort ett roligt godis. Ett roligt godis? Vad är det undrar du? Ja, det kan exempelvis vara Gourmetpopcorn, en presentlåda full av lakrits, eller riktigt starka chiligodisar.

5. Köp något du själv kan dra nytta av

Hur många gånger har du (var ärlig nu) köpt något till någon som du själv har nytta av? Vi erkänner, det har hänt oss. Så varför bryta ett vinnande koncept? Köp ett kul spel du kan vinna över barnet med (du kommer garanterat uppfattas som cool med stort C) Eller varför inte uteleksaker? Det är ju hur kul som helst! Lev ut din barnslighet till fullo säger vi!

 

Det finns många sätt att skämma bort barn på. På Coolstuff hittar du massor av spännande och kul presenter, klicka in hos oss för att hitta just din!

Poo Head spel
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

klappande händer

Vad våra kompisar (ni), säger om Coolstuff

4,6 av 5 stjärnor
1920 recensioner
Emelie F.
Verifierad kund

Har alltid roliga saker och köpt flertalet gånger härifrån både till mig själv och andra. Ofta roliga nyhetsbrev också med en tvist som är väldigt personlig.

Daniel E.
Verifierad kund

Jag är super nöjd med frakten, det kom när det skulle ingen extra väntan. Vi kommer absolut att fortsätta med att handla hos er.

Kajsa R.
Verifierad kund

Ni är bra har mycket roliga saker! Jag köpte förut en reflexpåse av er som jag använt mycket!😁👍🏾

Reine N.
Verifierad kund

Ni har väldigt mycket intressanta och roliga saker som man kan ge bort till relativt bra priser

Hannah V.
Verifierad kund

Bara bra erfarenheter av Cool stuff! Snabb leverans, bra kommunikation i mail och bra grejor!

Jacob L.
Verifierad kund

Snabba leveranser och spännande varor som man inte hittar nån annanstans.

Alexandra F.
Verifierad kund

Bra beskrivningar av produkterna, tydliga bilder. Snabb leverans!

Camilla R.
Verifierad kund

Coola saker till bra priser och snabb hantering av order

Maria C.
Verifierad kund

Det gick bra med beställningen, betalning och leverans.

Dan P.
Verifierad kund

Högt användningsbara varor som håller det de lovat.

Gudrun A.
Verifierad kund

Hämtade hos paketombudet - Enkelt och smidigt!!

Lina R.
Verifierad kund

Alltid snabb leverans och kul sortiment.

Joan R.
Verifierad kund

Har roliga prylar och levererar snabbt.

Jasmin S.
Verifierad kund

Mycket bra affär och snabb leverans.

Rosita H.
Verifierad kund

bra pris. snabb leverans. Superbra

Ida T.
Verifierad kund

roloigt utbud av atiklar och fina

Eva J.
Verifierad kund

Snabb leverans och bra kvalitet.

Kattie N.
Verifierad kund

Snabbt, lätt och vettiga priser!

Niclas W.
Verifierad kund

Alltigenom välbemötande service.

Edwin G.
Verifierad kund

bra utbud, rejäla förpackningar

Stand with Ukraine Hashtag