Spread the love! Hitta Alla hjärtans dag-presenter här

Coolstuff

We have
just the thing

Present till Pojke

Present till pojke

Ska du köpa present till en pojke och vill hitta på nånting utöver det vanliga? Vill du ge bort en barnpresent som består av något annat än en actionfigur eller leksaksbil? Oroa dig inte, här på CoolStuff hittar du massa coola prylar som definitivt sticker ut från de klassiska killpresenterna. Vårt breda sortiment innehåller massa smarta och roliga produkter som funkar perfekt som presenter till barn.

Pojkar förtjänar en unik present

Att komma på den perfekta gåvan till en pojke är lättare sagt än gjort. Det finns många häftiga produkter där ute men problemet med många av dem är att de är så himla vanliga. Det blir lätt att man köper något som pojken redan har flera liknande av eller som inte känns så speciellt. Inget fel i detta såklart men om du verkligen vill slå din mottagare med häpnad ska du kanske tänka om och ge en underhållande och unik present istället - något som vi har massor av! Vi kan hjälpa dig oavsett om du behöver en present till en 6-åring eller 12-åring. Våra prylar funkar också bra som födelsedagspresent, skolavslutningspresent, sommarpresent och ja, du fattar - vad du vill!

Så släpp loss tyglarna och kolla in vårt sortiment ovan. Vill du ha ytterligare inspiration kan du även kolla in vår sida för Present till barn.

Sortera och filtrera

35 produkter

35 produkter

Mood Book Lamp
299:-
Fidget Cube
79:-
Racing floaters
119:-
Zen-Sand
149:-
Visar 35 av 35
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn