Småkakor
15% rabatt på all personlig choklad
barn som ler

11 skojiga lekar för barn inomhus

Utomhus är lekmöjligheterna många – Coolstuff erbjuder till exempel massor av roliga vattenleksaker och uteleksaker att ha utomhus! Men när man faktiskt måste vara inomhus? Är det bara mobilen, teven eller datorn som gäller då? Såklart inte, med en gnutta fantasi går det att hitta på massor av skojiga lekar inomhus också! Här har vi samlat ihop elva lätta lekar för barn inomhus som passar perfekt när vädret inte samarbetar eller solen gått ner över horisonten.

  1. Upp till (fem)kamp!

  Att spela roliga spel för flera personer är aldrig fel! Det blir dessutom extra lyckat om man ställer till med en femkamp och erbjuder ett riktigt fint pris till vinnaren. I Coolstuffs kategori med lek och spel hittar du till exempel ett gigantiskt kasta gris-spel, mini-biljard, det galna och välkända Speak Out-spelet och såklart ett Fia med knuff med Harry Potter-tema. Låt barnen avsluta femkampen med en runda Poo Curling och kvällen har garanterat blivit en succé!

  Barn som leker på t-shirt med bilbanetryck

  2. Mysstund med sand, slime eller lera

  Coolstuff erbjuder massor av kreativa leksaker som passar perfekt för trötta barn som lekt en lång stund utomhus och gärna vill sitta ner och ta det lugnt när de kommer in igen. Hos oss kan du klicka hem gammal hederlig slime, men även magisk sand som ena sekunden kan formas till hårda klumpar och sekunden därefter rinna genom fingrarna som vatten. Vi erbjuder även formbar frigolitlera!

  3. Dansparty – när barnen är hyper och vädret tryter

  Inomhuslek med peppade barn kan fort resultera i ett bombnedslag till hem när barnen springer runt som vilda höns, påbörjar massor av olika lekar och välter allting i sin väg på samma gång. Då är det en toppenidé att bjuda in till en fysisk men ändå organiserad aktivitet! Sätt igång högtalaren, spela upp barnens favoritmusik och låt ungarna dansa bort all överskottsenergi! Eller varför inte köra några rundor Dansstopp eller Hela havet stormar?

  Kreativa leksaker

  Visa alla
  Money Maze - Mellan
  Nya prylar
  Money Maze - Mellan
  129:-
  Made in Denmark
  Money Maze
  10
  Money Maze
  129:-
  Leonardo da Vinci Trämodeller
  Money Maze - Svår
  Nya prylar
  Money Maze - Svår
  129:-
  Made in Denmark

  4. Spännande skattjakt

  Den här aktiviteten kräver å ena sidan lite förberedelser från dig som förälder, men det är definitivt värt mödan! Barnen kommer älska att få en skattkarta i handen och försöka hitta den gömda skatten någonstans i hemmet – snacka om pirr! För en extra superlyckad skattjakt (det vill säga att barnen förblir underhållna riktigt länge) är det en god idé att låta skatten vara en av alla coola och roliga leksaker från Coolstuff.

  5. Utmana smaklökarna

  En smakutmaning är lika enkelt som det är roligt! Det passar dessutom utmärkt för de där ungarna som tycker att mellis är tråkigare än pesten. Spännande smaksensationer och en mössa som täcker ögonen är det enda ni behöver för en lyckad smakutmaning. Låt barnen gissa vad de får i munnen och ge dem poäng för varje rätt svar.

  Pojke som äter nutella med en hand

  6. Ge mini-arkitekterna ett viktigt uppdrag

  Dra fram kartonger ur återvinningen och blanda med matlådor, lego, klossar och allt annat som kan fungera som byggmaterial. Det är dags att bygga en egen stad! När det sedan är dags att städa undan röran kan du göra det till en rolig lek också – sätt igång en riktigt bra städ-sång på högsta volym och tävla om vem som kan röja undan flest saker innan låten tar slut.

  7. Vad fattas under filten?

  Lägg upp saker på köksbordet som barnet känner igen, och låt honom eller henne ta en ordentlig titt innan du döljer alltihop med en filt. Då tar du bort en av grejerna (utan att barnet ser förstås) och lyfter undan filten igen. Nu är det barnets tur att försöka klura ut vad som saknas därunder! Låt leken fortgå så länge barnet orkar – chansen är stor att han eller hon till slut kan benämna precis alla saker som ligger under filten, utan att ens behöva titta!

  Boy kid playing with colorful building blocks

  8. Den klassiska viskleken

  Här behövs inga prylar överhuvudtaget, det är däremot viktigt att minst fyra personer deltar i leken. En av er börjar med att viska en mening på ungefär fem ord till personen bredvid. Den personen ska sedan skicka vidare viskningen till nästa person, som sedan ska viska vidare i nästa persons öra. Den sista som får höra viskningen är personen som började, och den ska då säga meningen högt och även berätta vad originalmeningen var. Garanti för gapskratt!

  9. Bygg en grotta eller koja

  Det finns inte mycket som kan mäta sig med ett gammalt, hederligt kojbygge. Hjälp barnen att bygga en mysig koja eller grotta med hjälp av filtar, stolar eller andra möbler i hemmet. En annan grym idé är att klicka hem Sprallas koj-set från Coolstuff – då slipper barnen riva kojan efter bara någon timme! Inred boet med täcken och gosedjur, och glöm inte bort att ordna en mysig koj-picknick när ni är klara.

  Presenter till barn

  Visa alla
  Path Tracking Robot
  Leonardo da Vinci Trämodeller
  Slackers Zipline Linbana
  10
  Uppblåsbar Hoppborg - Intex

  10. Vem är snabbast i käften?

  Har du ett barn som är väldigt pratglad? Då är ordkapplöpning en klockren lek! Välj ut en vers, ramsa eller sång som alla i gänget kan utantill. Använd ett tidtagarur för att ta tiden och låt varje deltagare sjunga sången så snabbt han eller hon kan. Anteckna tiderna och se vem som är snabbast!

  11. Episk inomhus-hinderbana

  När regnet står som spön i backen eller när vinden får huset att knaka passar det perfekt att ordna en hinderbana inomhus. Var kreativ tillsammans med barnen och använd saker som redan finns i hemmet! En tvättkorg och hoprullade strumpor kan användas för att kasta prick medan mattor eller kuddar på golvet kan användas till den klassiska “inte nudda golv-utmaningen”. Krypa under stolar, klättra över bord, gå limbo under ett kvastskaft… Möjligheterna är i princip oändliga.

  Fri frakt, wow
  Fri frakt vid köp över 499:-

  Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

  gåva
  One stop gift shop

  Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

  Öppet köp
  90 dagars öppet köp

  och 2 års garanti på alla varor

  klappande händer

  Vad våra kompisar (ni), säger om Coolstuff

  4,6 av 5 stjärnor
  1941 recensioner
  Emelie F.
  Verifierad kund

  Har alltid roliga saker och köpt flertalet gånger härifrån både till mig själv och andra. Ofta roliga nyhetsbrev också med en tvist som är väldigt personlig.

  Reine N.
  Verifierad kund

  Ni har väldigt mycket intressanta och roliga saker som man kan ge bort till relativt bra priser

  Hannah V.
  Verifierad kund

  Bara bra erfarenheter av Cool stuff! Snabb leverans, bra kommunikation i mail och bra grejor!

  Nina B.
  Verifierad kund

  Toppen, snabb service, bra sortiment med fina saker och bra alternativ på betalning.

  Kattie N.
  Verifierad kund

  Alltid snabb leverans, trevliga presenter! Ibland till mej själv…

  Alexandra F.
  Verifierad kund

  Bra beskrivningar av produkterna, tydliga bilder. Snabb leverans!

  Camilla R.
  Verifierad kund

  Coola saker till bra priser och snabb hantering av order

  Maria C.
  Verifierad kund

  Det gick bra med beställningen, betalning och leverans.

  Dan P.
  Verifierad kund

  Högt användningsbara varor som håller det de lovat.

  Per-anders Ö.
  Verifierad kund

  Bra ställe att handla - ibland lire kul - grejer.

  Paula L.
  Verifierad kund

  Enkelt och smidigt att beställa, snabb leverans.

  Gudrun A.
  Verifierad kund

  Hämtade hos paketombudet - Enkelt och smidigt!!

  Lina R.
  Verifierad kund

  Alltid snabb leverans och kul sortiment.

  Anna J.
  Verifierad kund

  Enkelt att beställa, snabb leverans

  Rosita H.
  Verifierad kund

  bra pris. snabb leverans. Superbra

  Angelica S.
  Verifierad kund

  Snabba leveranser och bra priser.

  Ida T.
  Verifierad kund

  roloigt utbud av atiklar och fina

  Eva J.
  Verifierad kund

  Snabb leverans och bra kvalitet.

  Kattie N.
  Verifierad kund

  Snabbt, lätt och vettiga priser!

  Niclas W.
  Verifierad kund

  Alltigenom välbemötande service.

  Stand with Ukraine Hashtag