Spread the love! Hitta Alla hjärtans dag-presenter här

Coolstuff

We have
just the thing

Waspinator Getingskrämma 2-pack

Art.no 17566

Döda inte getingarna med en getingfälla – skräm i väg dem istället! Waspinator Getingskrämma ser ut som ett getingbo och utnyttjar deras territoriella egenskaper för att hålla dem borta. Inget gift, inget kladd och ingen död!

199:-

I lager

Hourglass icon

Beställ innan 15 så skickar vi leveransen samma dag

| |

24-01-2022 2:00:00 PM

Produktbeskrivning

Bzzzz … bzzzz … bzzzz … visst är det retligt, va? Man sitter i godan ro, kanske med ett glas hallonsaft, och så dyker en geting upp, flyger runt kring ansiktet och ställer till med ett rackarns besvär.

Waspinator Getingskrämma fixar det där – på pacifistisk väg. Fyll Waspinator med plastpåsar för att ”bulla upp” den och häng upp på uteplatsen och vips, inga getingar! Getingskrämman är nämligen speciellt designad för att se ut som ett getingbo, och getingar är ganska noga med vem som får vara på vilken plats. Eller som det heter på forskarspråk, de är ”territoriella”.

Med andra ord: om de ser något som liknar ett getingbo flyger de inte dit, eftersom de vill undvika bråk. Och du behöver varken använda en getingfälla som dödar getingar (döda getingar avger för övrigt feromoner som får andra getingar att komma till undsättning) eller städa ur någon getingfälla, utan kan leva i enlighet med naturen. Perfekt!

Fakta om Waspinator Getingskrämma

 • Som en fågelskrämma för getingar – håller dem borta utan att döda dem!
 • Särskilt mönster för att likna getingbo
 • Getingar ser ca 6-7 meter och bör hålla sig borta från Waspinator på det avståndet
 • Anpassad för de getingar vi har i norra Europa
 • Fyll Waspinator Getingskrämma med plastpåsar för att ”bulla upp” den
 • Ska sättas upp innan getingarna inkräktat – annars räknar de det som sitt territorium
 • Mått: 30 centimeter hög, cirka 22 centimeter i diameter
 • Vädertålig
 • Material: återvunnen polypropen

3.1

Sortera efter

 • L
  Lina

  Verifierad kund

  fungerar !

  Innan va de getingjakt minst en gång per dag på altanen, nu efter 1 kupa vid altanen så har vi haft 4 dagar utan jakt. Rekommenderar dock att fylla kupans insida med plast. Vädertåligt och ger en mer synlig kupa. A+

 • A
  Angelica

  Verifierad kund

  Funkar faktiskt!

  Var väldigt skeptisk till denna, men har provat hänga upp den på uteplatsen där vi har problem med getingar. Märker direkt efter bara nån vecka att när de kommer i närheten så far de iväg igen illa kvickt och vill inte vara i närheten när det "redan bor nån där" så att säga! Har den dock på ena sidan av uteplatsen som är ca 6 meter bred, så på andra sidan dyker de fortfarande upp ibland men har tänkt hänga den i mitten istället så lär det bli getingfritt i sommar! Det står att man inte måste fylla upp den med plastpåsar eller liknande men den säckar lätt ihop utan så vi har fyllt upp den till max. Rekommenderas till er med getingfobier!

 • E
  Erika

  Verifierad kund

  Onödigt köp!

  Den var för dyr. Ser precis likadan ut som en kamouflerad sovsäck eller en gympa påse. Den ser inte alls ut som på bilden som coolstuff visar. Den funkar inte heller men det kan ju bero på helt andra saker. Tror det hade varit bättre om den hade några stålvajrar i sig, som man vecklar upp, typ som en kräftskivemånelampa. Ångrar köpet.

 • V
  Vera O.

  Verifierad kund

  Snabb leverans och bra effekt

  Vi ser färre getingar vid vårt hus nu. Vi stoppade in några plastpåsar istället för en ballong, funkar lika bra!

 • M
  M N.

  Verifierad kund

  Getingfobi

  Provar allt för att slippa getingar kring mitt hus, nu bor jag i norraste norrland så vet inte än hur det kommer att funka. Jag hoppas att dom kommer att fungera som utlovas.

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn