Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Doppresenter

Från lyxiga till ovanliga doppresenter

Oavsett om du är bjuden till ett dop eller en enklare namngivningsceremoni är det obligatoriskt att ta med sig en fantastisk present! Men vad är egentligen en bra doppresent? Alla tycker såklart olika, men enligt Coolstuff är det viktigast att presenter till dop är unika. Just därför erbjuder vi massvis av outstanding barnpresenter! Här kan du hitta en originell doppresent som barnet får både glädje och nytta av. Vi har flera lyxiga doppresenter men också roliga gåvor som barnet kan använda längre fram i livet. Kanske en stor hoppborg, Baby Yoda-lampa eller sockervaddsmaskin? Om du även vill ge bort en present till mamma eller present till pappa på dopet så kan du givetvis räkna med ett precis lika episkt utbud!

 

Doppresent till liten pojke

Här hittar du grymma doppresenter för alla åldrar och personligheter! Letar du efter en passande doppresent till killar? På Coolstuff kan du hitta presenter till pojkar som de får glädje av direkt efter dopet, men även mer långsiktiga gåvor som kan plockas fram ur garderoben om några år som en härlig överraskning! En passande doppresent till pojkar som fortfarande är bebisar är en spännande galaxprojektor från Vooni, eller varför inte en pratande hamster från Spralla? Om du däremot letar efter en doppresent till större killar erbjuder vi allt från episka kulbanor till tuffa vattenpistoler och Star Wars-tamagotchis. Ta gärna en titt i vår samlade kategori med leksaker till barn och få ännu mer inspiration!
 

Doppresent till en söt tjej

Vi erbjuder såklart massvis av produkter för dig som letar efter doppresent till en flicka. Även här får du stora valmöjligheter oavsett om du vill ge en bebisvänlig gåva eller en passande present för en större tjej. En riktigt härlig doppresent till flickor i bebisåldern är vår rosa badring i form av en flamingo – låt henne flyta runt som en prinsessa i vattnet nästa sommar! Eller varför inte ge henne en färgglad Super Mario-lampa att utforska med blicken under blöjbytena? Coolstuff har även massor av passande doppresenter till tjejer som är lite äldre. I vår kategori med presenter till flickor hittar du allt från fluffigt slime till gulliga nageltorkare i form av små apor.
 

Massvis av tips på doppresenter

Behöver du ännu mer tips på doppresenter? It’s your lucky day – Coolstuff råkar vara experter när det kommer till presenttips! Ett annat doppresent-tips är att köpa något kreativt – till exempel magisk sand eller frigolitlera. Magisk sand rinner genom fingrarna ena sekunden för att sedan kunna formas till hårda bollar i nästa! Frigolitlera har i sin tur en fantastiskt mysig konsistens där endast fantasin sätter gränserna för vad barnet kan forma med sina små händer. Du kan också köpa något fint som både barn och föräldrar kan njuta av, kanske ett handavgjutningskit från Spralla? Då kan föräldrarna forma en skulptur av sina egna och barnets små händer att glädjas åt livet ut! Kom dock ihåg att lämna över gåvan med ett smart tips till päronen – gör handavgjutningen medan barnet sover.

Produkter i Doppresenter

Sortera och filtrera

34 produkter

34 produkter

Jelly Belly Presentask
Från
89:-
Rose Bear
Från
199:-
Visar 34 av 34
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn