Ge bort personliga strumpor – den ultimata julklappen!

Coolstuff

We have
just the thing

Stay on Target Star Wars-spel

Art.no 19430

Må kraften vara med dig när du kör detta episka Star Wars-spel! Din uppgift är nämligen att besegra Dödsstjärnan. Samla ihop rebellflottorna (alltså ditt gäng av nördkompisar) och låt det pricksäkra Stay On Target-spelet börja.

259:-

Lågt lager

  • Denna produkt går att få inslagen

Produktbeskrivning

Vi hajar, som det enorma Star Wars-fan du är så hade du helst suttit i ett riktigt rymdskepp och attackerat Dödsstjärnan IRL. Det här är tyvärr lite svårt för oss att ordna fram (vi lovar förstås att återkomma om någon liknande produkt dyker upp). Men misströsta inte, vi garanterar att det här Star Wars-spelet är the next best thing! Fiendens avgasport är endast två meter bred, och det är här din rebellflotta måste få till en ypperlig träff för att kunna förstöra Dödsstjärnan.

Som ledare av din flotta behöver du organisera din besättning, framgångsrikt slutföra Attack Runs och på den vägen tjäna Target Points. Varje spelare har även ett så kallat Defence Value som kan användas för att avleda imperialistiska anfall på vägen till avgasporten. Det är dessutom möjligt att ringa till självaste Obi-Wan Kenobi för hjälp! Spelare som tjänat ihop fyra eller fler Target Points från tidigare attacker kan slutligen sikta och försöka förstöra Dödsstjärnan. Första spelaren som lyckas vinner!

Fakta om Stay on Target Star Wars-spel

  • Samla ihop nördgänget för detta fängslande Star Wars-kortspel, där målet är att förstöra Dödsstjärnan genom att tjäna Target Points
  • Officiellt licensierad Star Wars-produkt
  • Levereras i snygg Death Star-förpackning
  • Spelet är på engelska
  • Spel för 2–5 spelare
  • Speltid: cirka 25 minuter
  • Rekommenderas från 8 år

Recensioner

Visar 0 av 0

Det finns inga recensioner ännu

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn