Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Quick Way To Chess Spel

Art.no 19764

Vill du lära dig spela schack, men tycker reglerna verkar sjukt komplicerade? I Alga-spelet Quick Way to Chess-spelet tar du dig genom åtta roliga steg och vips – plötsligt kan du allt om såväl bönder som kungar och torn!

249:-

Lågt lager

  • Denna produkt går att få inslagen

Produktbeskrivning

Det mytomspunna spelet schack är ett av världens äldsta sällskaps- och strategispel. Det tros ha sitt ursprung i Indien, där det uppfanns runt 500-talet och sedan nådde Europa via de arabiskspråkiga länderna och Persien. De nuvarande reglerna kom däremot inte till förrän cirka tusen år senare, och det råder ingen som helst tvekan om att de faktiskt är en aning svåra att få kläm på. Ändå är det något särskilt som lockar med att kunna spela schack – framförallt om du var en av dem som sträckkollade The Queen’s Gambit. Det är coolt, spännande, sofistikerat och otroligt kul (om du kan reglerna vill säga).

Så hur spelar man schack egentligen? Med det här unika spelet kan du lära dig alla schackregler på ett annorlunda och roligt sätt. Här kan du tillsammans med en annan schackentusiast lära dig hela spelmekaniken genom åtta enkla steg. Passera genom alla spelnivåer och lär dig samtidigt allt om spelet som har fler variationer än universum har atomer.

Fakta om Quick Way to Chess Spel

  • Lär dig spela schack med detta unika spel från Alga. Ta dig genom åtta roliga spelnivåer och lär dig alla schackregler på samma gång
  • För 2 spelare
  • Speltid: 45–60 minuter
  • Komplett schack-set ingår med schackpjäser i trä
  • Spelregler medföljer på svenska, danska, norska och finska
  • Rekommenderas från 6 år
  • Mått på förpackningen: 28 x 28 x 6 cm

Recensioner

Visar 0 av 0

Det finns inga recensioner ännu

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn