Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Fia med Knuff Spel

Art.no 19765

Det klassiska Fia med knuff-spelet har genom åren spridit lika mycket glädje som osämja i de svenska hushållen. Flytta dina spelpjäser runt spelplanen och in i mål så fort som möjligt – men se upp för sluga motspelare som vill knuffas.

149:-

Lågt lager

  • Denna produkt går att få inslagen

Produktbeskrivning

Det var i Indien som idén till det ömsom retliga och ömsom skitroliga katt- och råttaspelet Fia uppstod, där en variant av spelet tillverkades redan på slutet av 1800-talet. Ett antal år senare introducerade tysken Josef Friedrich Smith det klassiska Fia-spelet på europeiska marknaden. Sedan dess har det varit en stor spelklassiker som förgyllt allt från spelkvällar med vänner till fikastunder med mor- och farföräldrar. Med det sagt finns det också alltid en risk att Fia med knuff lockar fram det värsta i folk – det är helt enkelt sjukt irriterande att bli utknuffad precis innan mål. Men så ser tyvärr reglerna ut.

Fia-spelet från Alga kräver kanske inte någon närmare beskrivning egentligen, men om du mot all förmodan aldrig testat detta retrospel så bistår vi såklart med lite information om reglerna. Du har fyra spelpjäser som du ska lyckas förflytta hela banan runt genom att slå en tärning. Avsluta sedan varvet genom att ta dig in i målet som finns i mitten. Om du landar på en ruta där en motspelares pjäs redan står? Då får du lov att knuffa bort den, vilket betyder att just den spelpjäsen måste börja om från början.

Fakta om Fia med Knuff Spel

  • Alga-spelet Fia med knuff är en odödlig klassiker. Gå varvet runt, putta bort motspelare om du får chansen och ta dig in i mål
  • För 2-4 spelare
  • Spelet består av spelplan, tärning och 16 spelpjäser i fyra olika färger
  • Spelregler medföljer på svenska, danska, norska och finska
  • Rekommenderas från 5 år
  • Mått på spelet: 30 x 30 x 3 cm

Recensioner

Visar 0 av 0

Det finns inga recensioner ännu

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn