Fyll tomtesäcken med godis, choklad och ätbara klappar!

Coolstuff

We have
just the thing

UNO Flip Kortspel

Art.no 19488

Trodde du att vanliga UNO var tävlingsinriktat? Då har du inte testat UNO Flip! Denna episka version av det klassiska kortspelet inkluderar mängder av nya specialkort som tar spelkvällarna till helt nya höjder.

179:-

Tillfälligt slut

  • Denna produkt går att få inslagen

Produktbeskrivning

I massor av decennier har det klassiska UNO-kortspelet bidragit till skratt, fnatt samt en och annan debatt i hushåll världen över. UNO är inte bara lätt att lära sig utan också helt omöjligt att lägga ifrån sig när spelet väl är igång. Efter hundratals spelrundor med samma gamla kortlek är det dock inte konstigt att längta efter nya utmaningar. Då vågar vi nästan lova att UNO Flip kommer röra om i grytan!

UNO Flip är samma klassiska spel som du känner igen, förutom att det försetts med nya spännande inslag som passar perfekt för de tävlingsinriktade. Kortleken har först och främst både en ljus och en mörk sida – den ljusa sidan spelas som vanligt UNO medan den mörka sidan innefattar superhårda straff och en helt ny uppsättning av färger och siffror. Om någon lägger vänd-kortleken-jokerkortet så blir alla illa tvungna att vända på sina kort i handen, och såklart även högen på bordet. Den mörka sidan innehåller mängder av nya händelsekort som ändrar spelreglerna helt och hållet! Spelaren som först blir av med alla sina kort vinner – men bara om den kommer ihåg att ropa “UNO!” förstås.

Fakta om UNO Flip Kortspel

  • Trött på det klassiska UNO-kortspelet? Testa UNO Flip! Det är spelet du känner igen, fast med mängder av nya och spännande inslag
  • Spelet består av 112 kort
  • För 2–10 spelare
  • Speltid: Cirka 30 minuter
  • Spelregler medföljer (svenska, danska, norska, finska & engelska)
  • Rekommenderas från 7 år
  • Mått: 14,5 x 9 x 2 cm
  • Vikt: 190 gram

Recensioner

Visar 0 av 0

Det finns inga recensioner ännu

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn