Ge bort personliga strumpor – den ultimata julklappen!

Coolstuff

We have
just the thing

Video Games Trivia Spel

Art.no 19232

Har du en polare som alltid ska stila med sina tv-spelsskills? Då är Video Games Trivia den perfekta gåvan till nästa födelsedag! Frågespelet ser såklart ut som ett Gameboy och innehåller 300 frågor om såväl retrospel som lite nyare spel.

149:-

Lågt lager

  • Denna produkten går tyvärr inte att få inslagen

Produktbeskrivning

Ett tv-spelsquiz är härligt att ha i bokhyllan av en rad olika anledningar. Just det här quiz-spelet har en cool förpackning som föreställer ett gammalt Gameboy, och kan alltså förgylla gamingnördens heminredning även när det inte används. Det innehåller dessutom 300 kluriga frågor om både gamla och nya tv-spel, och passar perfekt att värma upp med innan spelkvällen drar igång på allvar.

Eller varför inte köra en helkväll med bara tv-spelstrivia? Så länge alla i gänget är lika stora tv-spelsfanatiker så finns det inget som stoppar er! Vilket VR-spel är baserat på tv-serien Rick and Morty? I vilket spel hittar man New Donk City? Vilket osläppt tv-spelsprojekt av Cloud Imperium Games samlade in 200 miljoner dollar via crowdfunding år 2018? Svaren på dessa frågor och 297 till kan du skryta med under en spelkväll med Video Games Trivia.

Fakta om Video Games Trivia Spel

  • Är det ett Gameboy? Nä, ett episkt tv-spelstrivia! Stila med skillsen på nästa spelkväll, eller ge bort frågespelet till nördkompisen
  • Spelet består av 300 frågor om både gamla och nya TV-spel
  • Spelet är på engelska
  • Rekommenderas från 12 år
  • Mått: 9,5 x 13,5 x 2,5 cm
  • Vikt: 260 gram

Recensioner

Visar 0 av 0

Det finns inga recensioner ännu

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn