Ge bort personliga strumpor – den ultimata julklappen!

Coolstuff

We have
just the thing

Fidget toys

Flippeti-flip. Klicketi-klick. Snurr-snurr. Du är långt ifrån ensam om att ha rastlösa händer som letar upp pennor, sladdar och andra grejer att fumla med medan du tänker. Och det bästa sättet att stilla rastlösa händer är såklart att ge dem något fummelvänligt att pilla på! Roliga Fidget toys är oemotståndligt roliga för rastlösa händer – inte undra på att dessa stressleksaker blivit så himla trendiga!

Galaxens coolaste Fidget Toys

Coola fidget toys i alla modeller och färger. Spinners, Pop It och många fler. Kolla in galaxens coolaste fidet toys här! Eller så tänker du “bästa fidget toys vaddå”?! Om du har barn i närheten har du garanterat hört tjatet om “cool fidget toys” tills öronen trillat av. Kidsen vet exakt vilken färg och modell som är inne. Själv måste du smyg-googla vad 17 de används till?! Nu har vi redan förberett ett grymt urval. Så du slipper fråga vilka fidget toys som är bra och vilka modeller som gäller. Kolla bara in vårt utbud av roliga figet toys och andra kreativa leksaker. Om du hellre vill jaga ut kidsen med aktiva uteleksaker kan vi erbjuda tröst. Världens mest kända fidget toy är faktiskt en klassisk rubiks kub. Känd som favoritleksaken no 1. hos allt från tech-genier till superhjältar.

Pop It Fidget, Fidget Spinner, Fidget Cube? Vad ska man välja?

Kliar det överallt så fort du ska sitta still? Letar du som en galning efter något som håller dig vaken på onlinemötet eller lektionen? Fler och fler upptäcker tjusningen i hur fidget toys hjälper med fokus och avslappning. Den första snurrande fidget spinnern har idag fått stort sällskap. Allt från simple dimple fidget toys till pop it fidgets. Varför inte göra det lätt för sig och klicka hem ett helt fidget toy paket? Du får på en gång en hel drös av pilliga modeller! Lek med dem själv eller dela med dig! Kanske en fidget cube blir en ideal present till din bror eller syster? Något av det bästa med fidget prylar är att de inte är dyra. Bara enkla, billiga presenter som ger flera timmar av avslappnande kul.

Produkter i Fidget toys

Sortera och filtrera

7 produkter

7 produkter

Fidget Cube
99:-
Visar 7 av 7
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn