ÄNTLIGEN: Årets adventskalendrar börjar trilla in!

Coolstuff

We have
just the thing

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn

Loopy Looper Fidget-leksak

Art.no 18408

Rastlösa händer? Snurriga fidget-leksakerna Loopy Looper är som skapta för den som inte kan låta bli att röra på fingrarna! Du snurrar helt enkelt kulan inuti en cirkel och beroende på hur du rör handen kan du få kulan att både röra sig fort och med precision. Välj mellan flera olika modeller.

79:-

Produktbeskrivning

Bästa sättet att underhålla rastlösa fingrar är såklart med avkopplande fidget toys, och Loopy Looper är både enkla och oemotstånliga! Här gäller det att snurra en kula runt, runt inuti en cirkel. Det finns något underbart tillfredsställande med att hålla i en Loopy Looper, kanske har det att göra med den imponerande hastighet du kan få kulan att snurra i med rätt teknik och erfarenhet. Med minimal kraft kan du skapa maximal effekt, och när du har blivit riktigt duktig kan du till och med lyckas med konsten att pricka kulan i olika mål!

Välj mellan Flow, Edge, Jump eller Hoop som alla har olika häftiga egenskaper och utmaningar. Hoop har till exempel ett mål att pricka vilket kräver din fulla koncentration och gör leksaken till det närmaste meditativ. Likaså är dessa stressleksaker alldeles förträffliga när du vill kunna koppla av ordentligt. Med denna i din hand kan även de allra mest rastlösa fingrar få utlopp för sitt behov av konstant stimulans.

Du är långt ifrån ensam om att vilja pilla med något medan du funderar och koncentrerar dig! Spana in fler fidget toys som är helt omöjliga att sluta pilla på.

Fakta om Loopy Looper Fidget-leksak

  • Sysselsätt rastlösa händer med snurriga fidget-leksaken Loopy Looper!
  • Snurra och skaka cirkeln för att sätta snurr på kulan inuti, och se hur kulans bana och hastighet påverkas av hur du rör handen
  • Välj mellan flera olika modeller
  • Mått: 8,5 cm i diameter
  • Vikt: cirka 60 gram
  • Material: plast
  • Rekommenderas från 8 års ålder. Ej lämplig för barn under 3 år (innehåller smådelar)
  • Varumärke: Blue Orange Games Loopy Looper

Art.no

18408

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet