Coolstuff

We have
just the thing

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn

Slimy Adventskalender med Slime

Art.no 17996

Favoritleksaken bland barn i alla åldrar just nu är slemmig, kletig, härlig och alldeles fantastisk! Trenden med slime i alla dess former och utföranden verkar vara här för att stanna och Slimy Adventskalender med slime gör nedräkningen till jul mycket roligare (och garanterat superkladdig)!

239:20
299:-
20%

Priset gäller t.o.m. 2021-12-09

I lager

Hourglass icon

Beställ innan 13 så skickar vi leveransen samma dag

| |

30-11-2021 12:00:00 PM

Produktbeskrivning

Fluffigt, färgglatt, glittrigt och dessutom kletigt! Ja, julkalendern fylld med slime kan nog få vilket barn som helst att studsa upp när klockan ringer. 24 luckor till brädden fyllda med små och söta förpackningar av stretchigt och kletigt slime gör garanterat succé under hela december och håller barnen sysselsatta hela vägen fram till julafton.

Det barnvänliga slimet kommer i regnbågens alla färger och former. Varje dag finns en ny lucka med färgglatt och slemmigt slime att leka med – dra ut det till långa längder, peta och forma till roliga figurer och lek med det tills det är dags att öppna nästa lucka. En solklar succé för hela familjen. Nedräkningen till jul må vara kladdigare än någonsin förr men väntan på tomten har aldrig gått så snabbt.

Spana in alla våra adventskalendrar för att hitta fler smarta och roliga adventskalendrar för både barn och vuxna som älskar att räkna ner dagarna till julafton!

Fakta om Slimy Adventskalender med Slime

  • Låt varje dag i december vara lika rolig som självaste julafton med 24 luckor fyllda av kladdigt, färgglatt och superroligt slime!
  • Slime-adventskalendern håller otåliga barn sysselsatta i väntan på tomten
  • Dra, forma, peta, låt kreativiteten flöda och skapa alla möjliga former och skepnader med slime i regnbågens alla färger
  • Kalendern innehåller cirka 880 gram slime
  • Slimet är giftfritt och barnvänligt. Se en komplett innehållsförteckning här
  • Mått på kalendern: ‎44 x 31 x 7 cm
  • Rekommenderas från 5 år

Recensioner

Visar 0 av 0

Det finns inga recensioner ännu

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet