ÄNTLIGEN: Årets adventskalendrar börjar trilla in!

Coolstuff

We have
just the thing

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn

Wera Verktygskalender

Art.no 17974

Ge hemmafixaren den ultimata decemberpresenten: Wera Verktygskalender! 24 luckor fullproppade med bits, hylsor och skruvverktyg med smarta funktioner. Du kommer aldrig mer svära över att det saknas bits i rätt storlek, och alla verktygen ryms i det tillhörande fodralet.

699:-

I lager

Produktbeskrivning

“Det finns tre saker som är viktiga i livet. Den första är att vara snäll. Den andra att vara snäll. Och den tredje är att vara snäll”. Så enkelt är det, i alla fall om man ska tro på vad Henry James, känd för att ha skrivit spöknovellen “När skruven dras åt”, har sagt. Känner du någon som både är väldigt snäll och som dessutom gillar att dra åt skruvar? Då har vi den perfekta decemberöverraskningen: Verktygskalendern från tyska Wera!

I denna hemmafixardröm med 24 luckor gömmer sig bits, hylsor och skruvverktyg med smarta funktioner. TVerktygshandtag, flera olika skruvprofiler och ett praktiskt tillbehör för magnetisering av verktyg och skruvar gör att du efter den här julen är redo oavsett vad som behöver skruvas åt. Du får även med en flasköppnare som passar till verktygen, det kommer väl till pass när hemmafixaren tar en paus i det skruvade julstöket!

Dags att räkna ner till jul? Spana in vår sida för adventskalendrar för att hitta den ultimata decemberpresenten till alla som otåligt väntar på tomten!

Fakta om Wera Verktygskalender

  • Den ultimata adventskalendern för hemmafixaren, lagom till jul har du fått ihop en verktygssats i smidigt fodral!
  • Praktisk och rolig adventskalender för vuxna, lagom till jul har du fått ihop en ny verktygssats
  • Innehåller bland annat bitshållare och bits i olika dimensioner, tillbehör för magnetisering av verktyg och skruvar, Joker dubbel U-nyckel, kapsylöppnare och förvaringsfodral
  • Alla verktyg kan förvaras i fodralet som du kan fästa på väggen eller verktygsvagnen med krok och fästremsa (medföljer)
  • Verktygen är kompatibla med transportsystemet Wera2Go
  • Mått: 46,5 x 57 x 5 cm
  • Vikt: 1,5 kg
  • Detta är den 12:e utgåvan av Verktygskalendern från Wera (2021)
  • Vill du tjuvkika? Se kalenderns innehåll här

Art.no

17974

Varumärke

WERA

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet