Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Sminkkalender

Hitta din sminkkalender för 2022

Har du en kompis, släkting eller partner som älskar allt som har med skönhet att göra? En kalender med smink eller härliga skönhetsprodukter kan i så fall sätta guldkant på hans eller hennes tillvaro i december. På Coolstuff hittar du den bästa sminkkalendern för skönhetsgalningen i din närhet! Vi erbjuder renodlade sminkkalendrar som ger mottagaren en sminkprodukt varje dag fram till jul, men du kan också välja en annorlunda skönhetskalender som innehåller till exempel badbomber, nagellack eller blandade produkter. Om du är på jakt efter en julklapp till samma person lär du inte heller bli besviken – vi erbjuder mängder av unika kroppsvårdsprodukter, lyxiga massageapparater och flera spännande prylar som kan hjälpa mottagaren att få bättre sömn.

Adventskalender med smink för hens skönhet

En adventskalender innebär att man får njuta av en härlig överraskning varje dag i december fram till julafton. Känner du någon som inte tycker det finns något som heter “för mycket smink” eller “för mycket kroppsvårdsprodukter”? Då är vi ganska säkra på att en adventskalender med skönhetsprodukter av olika slag kommer få personen att hoppa jämfota av tacksamhet. Vilken variant tror du passar bäst för den skönhetsintresserade personen i din närhet? Coolstuff erbjuder ett flertal sminkkalendrar som är fullproppade med smink, men också blandade varianter som innehåller både smink, nagelprodukter och andra sorters skönhetsprodukter. Ta en närmare titt i vårt utbud och välj bland lyxiga varumärken som Technic, BubbleT och Beauty Pro!

 

En julkalender inpackad med smink och skönhet

Använd puder och mascara för att er vänskap bevara! En julkalender med smink och skönhet är definitivt den allra bästa gåvan du kan ge bort år 2022 – åtminstone när det är din skönhetsintresserade kompis, partner eller familjemedlem som är mottagare. En sminkkalender eller skönhetskalender skapar möjlighet för mottagaren att testa massvis av nya produkter och förhoppningsvis hitta nya favoriter! För att inte nämna vilken lyxig känsla det är att få öppna en liten skönhetsgåva varje dag, 24 dagar i sträck. Utforska sortimentet av skönhetskalendrar på Coolstuff, och glöm inte bort att du enkelt kan klicka dig in på varje produkt för att läsa mer ingående om kalenderns innehåll.

Produkter i Sminkkalender

Sortera och filtrera

5 produkter

5 produkter

Visar 5 av 5
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn