Spana in årets julkalendrar!

Coolstuff

We have
just the thing

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn

MyMuesli Müslikalender

Art.no 18124

Starta dagen med julstämning! MyMuesli Müslikalender förgyller frukosten med ekologisk müsli i tjugofyra olika smaker – vad sägs som knaprig müsli med smak av choklad, mango eller juliga kryddor?

699:-

I lager

Produktbeskrivning

Tänd adventsljusstaken, starta spellistan med julmusik och unna dig en god start på dagen, varje dag fram till julafton! Med müslikalendern från MyMuesli räknar du ner till jul med ekologisk müsli i tjugofyra annorlunda och goda smaker – finns det ett mysigare sätt att börja en mörk decembermorgon på?!

I müslikalendern trängs tjugofyra olika müslismaker som längtar efter att få bjuda dig på nya smakupplevelser varje dag fram till julafton. Här blandas juliga varianter som fått smak av äpple, kanel och vanilj med krispiga müslisorter som bland annat smakar choklad, tropisk mango och jordgubbscheesecake. Müslin kommer i smarta portionsbägare som är lika praktiska oavsett om du njuter av en stilla adventsfrukost hemma eller tar med dig frukosten till jobb. Müslikalendern från MyMuesli är helt enkelt en perfekt adventsgåva till alla som förtjänar en lite godare och mysigare start på december! Eller så köper du kalendern till dig själv – vi dömer ingen!

Psst! Vi har även en Grötkalender från MyMuesli, och massor av andra goda och annorlunda adventskalendrar till hela familjen!

Fakta om MyMuesli Müslikalender

  • Njut av en god frukost med ekologisk müsli varje decembermorgon fram till julafton med adventskalendern från MyMuesli!
  • Müsli i praktiska portionsbägare (85 gram)
  • 24 olika müslismaker från MyMueslis Mymuesli2Go-sortiment, bland annat Raspberry Chocolate, Buckwheat Cashew och Mango Kokos
  • Tretton av de 24 smakerna är exklusiva för denna adventskalender, och det utlovas en överraskning på julafton!
  • Kalenderns mått: 40 x 40 x 40 cm
  • Nettovikt: 2040 gram (24 x 85 gram)
  • Innehåller gluten och mjölk, kan innehålla spår av nötter, jordnötter, soja, lupin, sesamfrön och ägg. Se en fullständig lista över ingredienser här
  • Observera! Öppet köp gäller ej livsmedel, denna vara kan därför ej returneras
  • Produkten har minst 3 månaders hållbarhet vid köp, om inget annat anges

Recensioner

Visar 0 av 0

Det finns inga recensioner ännu

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet