Fyll tomtesäcken med godis, choklad och ätbara klappar!

Coolstuff

We have
just the thing

Hama Midi Adventskalender med Pärlor

Art.no 19181

Går tiden oäääändligt låååångsamt fram till julafton? Låt familjens otåliga och pysselsugna medlemmar pärla sig hela vägen fram till jul med denna stora adventskalender med Hama-pärlor och pärlplattor! Cirka 5000 pärlor och ett nytt motiv varje dag gör väntan på tomten betydligt roligare!

249:-
  • Denna produkten går tyvärr inte att få inslagen

Produktbeskrivning

Det finns nog inte några dagar under hela året som känns så långa som dagarna i december. Vi pratar förstås om dagarna fram till julafton. Fråga vilket barn som helst! Och det är inte bara två eller tre dagar, det är hela 24 dagar. Klart att du måste hitta en rolig adventskalender som kan göra väntan roligare, och den stora adventskalendern med pärlor från Hama är ett perfekt sätt att fördriva tiden på innan tomten dyker upp!

Hama Midi-kalendern är fylld av Hama-pärlor i olika färger, pärlplattor och många juliga mallar. Varje dag finns ett nytt pärlmotiv att pyssla ihop. En dag kan det vara en jultomte och andra dagar ett hjärta, en tomtemor, en julgran eller en söt liten ren. En julkalender med pärlor är en toppenpresent till ett pysseltokigt barn. Kanske känner du en pyssel-älskare som skulle uppskatta en adventskalender med pärlor och pärlplattor? Och vet du en annan sak som är så bra med en pärlkalender? Jo, alla fina pärlfigurer som pärlas fram under december månad blir små söta dekorationer att hänga i julgranen eller fina julklappar att ge bort.

Fakta om Hama Midi Adventskalender med Pärlor

  • Pärla pärlplattor hela vägen fram till julafton med denna stora adventskalender fylld med klassiska Hama-pärlor och tillbehör!
  • Perfekt kalender för den pysselsugna!
  • I de 24 luckorna gömmer sig cirka 5000 pärlor (av modellen Hama Midi), 5 små pärlplattor, mallar för 24 olika motiv, strykpapper och instruktioner
  • Mått på kalendern: 43 x 27,5 x 4 cm
  • Vikt: 650 gram
  • Rekommenderas från 5 år
  • Ej lämplig för barn under 3 år, innehåller smådelar

Recensioner

Visar 0 av 0

Det finns inga recensioner ännu

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn