Fyll tomtesäcken med godis, choklad och ätbara klappar!

Coolstuff

We have
just the thing

DC Comics Ooshies Adventskalender

Art.no 19081

Nedräkningen till jul går snabbare än Flash kan springa när varje dag börjar med att öppna en lucka ur DC Comics Ooshies Adventskalender. Kalenderns luckor gömmer varje dag en ny överraskning i form av 24 coola ooshies-figurer, perfekt för stora och små DC Comics-fans.

399:-
  • Denna produkten går tyvärr inte att få inslagen

Produktbeskrivning

Superman, Wonder Woman och alla dina favorithjältar från DC Comics gömmer sig i olika skepnader i denna häftiga julkalender. Starta varje dag med att öppna en lucka och se vilken av karaktärerna som döljer sig bakom dagens lucka och samla ihop ditt eget superhjältegäng lagom till julafton!

Ooshies i form av hjältarna från DC Comics är inte bara tjusiga att de se på, de passar dessutom utmärkt att leka med, att samla på eller att byta med kompisar för att få tag på alla olika unika hjältar. Dessutom blir nedräkningen till julafton till något alldeles extra när du får hjälp av superhjältarna från dina favoritfilmer. Kalenderns luckor gömmer varje dag en ny överraskning i form av 24 coola ooshies-figurer. Vissa Ooshies är traditionella färgglada figurer, men det gömmer sig också specialutgåvor i häftigt genomskinligt utförande i vissa luckor.

Är du snarare ett Marvel-fan? Spana då in Marvel Ooshies-kalendern med hjältarna från ditt favorituniversum! Disney Ooshies-kalendern är fylld med favoritkaraktärerna från Disney, och vi har såklart ännu fler annorlunda och roliga adventskalendrar för både barn och vuxna!

Fakta om DC Comics Ooshies Adventskalender

  • Ge bort den perfekta tidiga julklappen till alla DC Comics-fans med en kalender fylld med superhjältarna från favoritfilmerna
  • Passar både stora och små superhjältar som vill utöka sin samling av DC Comics-figurer och räkna ned till julafton med hjälp av de coolaste figurerna
  • Kalenderns luckor innehåller 24 olika Ooshies-figurer från DC Comics universum
  • Mått på kalender: 30 x 27 x 4 cm
  • Vikt: cirka 650 gram
  • Rekommenderas från 5 år
  • Innehåller smådelar, ej lämplig för barn under 3 år

Recensioner

Visar 0 av 0

Det finns inga recensioner ännu

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn