Spread the love! Hitta Alla hjärtans dag-presenter här

Coolstuff

We have
just the thing

Naughty Knot

Art.no 943

Överraska någon du tycker om och slå in världens finaste present - dig själv! Naughty Knot är lätt att knyta, och ännu lättare att knyta upp.

159:-

I lager

Hourglass icon

Beställ innan 15 så skickar vi leveransen samma dag

| |

24-01-2022 2:00:00 PM

Produktbeskrivning

Slå in världens finaste present - dig själv!

Knutar är, som vi alla känner till, i sig själva ingenting speciellt sexigt. Men precis som många andra saker (kläder, inga kläder etc) så kan det bli mycket sexigt om det är en åtråvärd och sexig sak knuten är knuten kring. Någon som den som ska få "paketet" tycker om alltså.

Men det duger ju inte med vilket knytredskap som helst, såklart. (Lägg undan den där gamla trasan!) Naughty Knot är knuten som knyter det du vill på ett sätt som gör att alla de spännande överraskningarna är dolda, så som ett riktigt paket ska vara. Lätt att knyta, och ännu lättare att knyta upp.

Utmärkt på alla hjärtans dag, julafton, födelsedagar, namnsdagar, måndagar, tisdagar, onsdagar, torsdagar, fredagar, lördagar eller, för den delen, söndagar.

Så överraska någon du tycker om med dig själv. För glöm inte att det är saligare, och sexigare, att giva än att taga!

 • Hygienprodukt; Öppet köp gäller endast vid obruten förpackning
 • 3.1

  Sortera efter

  • M
   Moa

   Verifierad kund

   Såå grym

   Köpte denna för att överraska pojkvännen - och han blev så glad :) Instruktionen som följde med var lite svår, men hittade en instruktionsvideo på nätet som gjorde det superlätt att knyta på sig den Materialet var skönt, så det skavde ingenting som man kanske kunde tro innan. Den höll ganska bra i rosetten - den gled lite då tyget var så glansigt (men satt ändå väldigt bra) Sen var det väldigt lätt och smidigt för killen att ”öppna presenten” genom att dra i rosetten :) Så denna rekommenderar jag starkt om ni vill överraska eran partner - den uppskattades väldigt mycket av oss båda ;)

  • N
   Nina

   Verifierad kund

   Mycket bra!

   Jag tycker att "sexy knot" liknar väldigt bra som den ser ut som på bild. Man får med andra ord det man ser. Ett plus är dock att den är finare i verkligheten med sin silkeslena glans. Det enda "minuset" är att det är ganska svårt att knyta (i alla fall som nybörjare). Men man får med en bra beskrivning på engelska som berättar steg för steg med bilder. Materialet är väldigt fint, mjukt och glansigt så den är skön att ha på sig.

  • B
   Bea

   Verifierad kund

   Rolig men klurig:)

   Jag kan börja med att säga att färgen är lite mer åt orange-rött än djupt röd, men de är inget man stör sig på eftersom de mest framgår i riktigt starkt ljus och i mer normalt "sovrums ljus" och "vardagsrums ljus" är den röd. Kvaliten är helt okej, inga ändar som remsar sig utan de är vikt och sytt i kanten, tyget känns lent mot kroppen och vad jag kan se verkar de hålla. Nästa sak är att de först kan verka väldigt klurigt när man läser instruktionen, men när de väl "klickar" är de riktigt lätt. De jag rekommenderar är att testa knyta den några gånger innan den ska användas, dels för att träna på knuten och dels testa vilken "ficka" man behöver använda för att de ska passa ens storlek eftersom de är one size måste man justera passformen för att de ska passa ens egen kropp, där av olika fickor att trä igenom. En annan sak jag rekommenderar är Coolstuffs instruktioner online, där man kan zooma in när de är dags för solfjäder vinkningen, solfjädern är till för att få formen på rosetten rätt och att bandet som ska hänga ner hamnar rätt i position när man trär den genom "fickan", den kommer sedan bara lösas upp. Om man inte förstår de där med att vika mot bröstet i en vinkel, tänk er att ni viker ett band på mitten och sedan tar ni ena delen och låter den hänga rakt ner och tar den andra i handen rätt ut i 90 graders vinkel. Vet inte om de hjälpte, men de ska bli som en triangel i hörnet. Notera att man inte behöver ha lika mkt band åt båda hållen när man gör vikningen, de som hänger mot bröstet efter vikningen ska vara mkt längre än de som sitter fast i bandet som går över axeln. Sen behöver man inte använda bandet dubbelt när man gör "solfjädern" märkte jag, utan man utgår bara från där bandet viks/korsas och viker några gånger i mitten av bandet, kring 4-5 vikningar ungefär, inte hela vägen, utan lämna en 1,5-2 dm till de som ska hänga fr. När man klarat dessa 2 steg så låtsnar de och blir mkt mer förståeligt, eftersom man bara ska göra samma sak igen. Om rosetten inte sitter snyggt eller bandet mellan benen är slappt så har man fel "ficka" och då är de bara att göra om och göra rätt, de är därför man borde testa dig fram nån dag innan den ska användas. Om rosetten lätt glider ur och löses upp då blev de något fel när man gjorde "solfjädern". De blev inte lika snyggt som på bilden och de vill på att halka efter lite, men då är de bara att dra i rosetten och de rättar till sig. Även om de inte blev lika snyggt som på bilden så blev de snyggt, jag är lite mullig men försöker bortse från mina egna komplex när jag skriver. Man är aldrig lika snygg som modellen när man tittar i spegeln;) Nu kommer snart födelsedagsMANNEN hem, så nu ska den testas på riktig, hoppas detta hjälper någon att bestämma sig vid köp, jag rekommenderar den trots like krångel

  • D
   Dardan

   Verifierad kund

   Bästa någonsin

   Köptes till alla <3 dag. Bästa kvällen någonsin ;) Om man nu vill vara lite små kinky. Rekommenderas STARKT, bästa service någonsin :D Tack Coolstuff !!

  • D
   Den N.

   Verifierad kund

   Fantastisk

   Den här var helt perfekt, rolig enkel att knyta och supersexig! Min kille kunde inte blivit gladare över överraskningen jag hade för honom. Jag rekommenderar absolut naughty knot!

  Fri frakt, wow
  Fri frakt vid köp över 499:-

  Gäller standardleverans till ombud

  Vi har snabba leveranser
  1-3 dagars leverans

  Gäller samtliga alternativ

  Öppet köp
  90 dagars öppet köp

  och 2 års garanti på alla varor

  Planet

  Din kundvagn

  😊

  Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn