Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Naughty Knot

Art.no 943

Överraska någon du tycker om och slå in världens finaste present - dig själv! Naughty Knot är lätt att knyta, och ännu lättare att knyta upp.

99:50
199:-
50%

Priset gäller t.o.m. 2023-02-12

I lager

  • Denna produkt går att få inslagen

Produktbeskrivning

Slå in världens finaste present - dig själv!

Knutar är, som vi alla känner till, i sig själva ingenting speciellt sexigt. Men precis som många andra saker (kläder, inga kläder etc) så kan det bli mycket sexigt om det är en åtråvärd och sexig sak knuten är knuten kring. Någon som den som ska få "paketet" tycker om alltså.

Men det duger ju inte med vilket knytredskap som helst, såklart. (Lägg undan den där gamla trasan!) Naughty Knot är knuten som knyter det du vill på ett sätt som gör att alla de spännande överraskningarna är dolda, så som ett riktigt paket ska vara. Lätt att knyta, och ännu lättare att knyta upp.

Utmärkt på alla hjärtans dag, julafton, födelsedagar, namnsdagar, måndagar, tisdagar, onsdagar, torsdagar, fredagar, lördagar eller, för den delen, söndagar.

Så överraska någon du tycker om med dig själv. För glöm inte att det är saligare, och sexigare, att giva än att taga!

  • Hygienprodukt; Öppet köp gäller endast vid obruten förpackning
3.1

Sortera efter

  • M

    Såå grym

    Köpte denna för att överraska pojkvännen - och han blev så glad :) Instruktionen som följde med var lite svår, men hittade en instruktionsvideo på nätet som gjorde det superlätt att knyta på sig den Materialet var skönt, så det skavde ingenting som man kanske kunde tro innan. Den höll ganska bra i rosetten - den gled lite då tyget var så glansigt (men satt ändå väldigt bra) Sen var det väldigt lätt och smidigt för killen att ”öppna presenten” genom att dra i rosetten :) Så denna rekommenderar jag starkt om ni vill överraska eran partner - den uppskattades väldigt mycket av oss båda ;)

  • M

    -

    Beskrivningen va väldigt svår att förstå, fick till slut ge upp och improvisera en egen rosett. Men pojkvännen uppskattade den väldigt mycket och blev positivt överraskad!

  • J

    Svår att knyta

    Väldigt fin färg och ganska tydlig beskrivning med bilden men ändå så va det ganska svårt att få till en snygg rosett..

  • H

    Svår

    Tyget i siden gör att knuten lätt knyter upp sig. Har D-kupa och det var precis så de fick plats. Väldigt uppskattat dock!

  • D

    Bästa någonsin

    Köptes till alla <3 dag. Bästa kvällen någonsin ;) Om man nu vill vara lite små kinky. Rekommenderas STARKT, bästa service någonsin :D Tack Coolstuff !!

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn