ÄNTLIGEN: Årets adventskalendrar börjar trilla in!

Coolstuff

We have
just the thing

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn

Fifty Nights of Naughtiness

Art.no 4778

Dags att piffa upp romantiken och sexlivet? Detta spel ger femtio olika förslag till aktiviteter på fem nivåer: från romantiska vita till snuskiga svarta. Garanterat en nytändning!

199:-

I lager

Produktbeskrivning

Går kärlekslivet lite på tomgång? Brist på romantik och ett sexliv som rullar på men inte direkt bjuder på några överraskningar? Eller vill ni bara prova något nytt?

Fifty Nights of Naughtiness är det perfekta spelet för att ge romantiken och sexlivet det där lilla extra! Totalt innehåller det femtio kort på fem nivåer: oskuldsfulla vita, passionerade rosa, heta röda, fräcka scharlakansröda och snuskiga svarta. På korten finns utmaningar både för romantik- och sexlivet, och de kan handla om allt från att gå på picnic tillsammans till att ha sex på köksbordet till att införskaffa en gemensam sexleksak. För att välja nivå slår ni helt enkelt den medföljande färgtärningen: visar den gult får ni själva välja kort...

Fifty Nights of Naughtiness är en något mjukare och lite mindre snuskig variant av Fifty Days of Play, perfekt för er som vill utforska sexlivet ytterligare men känner er tveksamma inför alltför mycket kinky inslag!

Fifty Nights of Naughtiness

  • Ett sex- och romantikspel för dig och din partner! Slå färgtärningen, välj ett motsvarande kort ur högen och inspireras tillsammans.
  • Fem nivåer av kort: vita, rosa, röda, scharlakansröda och svarta, där de vita mer handlar om romantik och de svarta kan ge förslag på nya former av sex
  • Totalt femtio kort, med tio per nivå.
  • All text är på engelska
  • Mått på förpackning: 21 x 15 x 5 cm
  • Innehåll i förpackning: 1 färgtärning, 50 kort, snygg låda att förvara korten i

Art.no

4778

Varumärke

BODYFUN

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet