Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Fifty Nights of Naughtiness

Art.no 4778

Dags att piffa upp romantiken och sexlivet? Detta spel ger femtio olika förslag till aktiviteter på fem nivåer: från romantiska vita till snuskiga svarta. Garanterat en nytändning!

249:-

I lager

 • Denna produkt går att få inslagen

Produktbeskrivning

Går kärlekslivet lite på tomgång? Brist på romantik och ett sexliv som rullar på men inte direkt bjuder på några överraskningar? Eller vill ni bara prova något nytt?

Fifty Nights of Naughtiness är det perfekta spelet för att ge romantiken och sexlivet det där lilla extra! Totalt innehåller det femtio kort på fem nivåer: oskuldsfulla vita, passionerade rosa, heta röda, fräcka scharlakansröda och snuskiga svarta. På korten finns utmaningar både för romantik- och sexlivet, och de kan handla om allt från att gå på picnic tillsammans till att ha sex på köksbordet till att införskaffa en gemensam sexleksak. För att välja nivå slår ni helt enkelt den medföljande färgtärningen: visar den gult får ni själva välja kort...

Fifty Nights of Naughtiness är en något mjukare och lite mindre snuskig variant av Fifty Days of Play, perfekt för er som vill utforska sexlivet ytterligare men känner er tveksamma inför alltför mycket kinky inslag!

Fifty Nights of Naughtiness

 • Ett sex- och romantikspel för dig och din partner! Slå färgtärningen, välj ett motsvarande kort ur högen och inspireras tillsammans.
 • Fem nivåer av kort: vita, rosa, röda, scharlakansröda och svarta, där de vita mer handlar om romantik och de svarta kan ge förslag på nya former av sex
 • Totalt femtio kort, med tio per nivå.
 • All text är på engelska
 • Mått på förpackning: 21 x 15 x 5 cm
 • Innehåll i förpackning: 1 färgtärning, 50 kort, snygg låda att förvara korten i
4.7

Sortera efter

 • A

  3.5 stjärnor

  Efter att ha läst en recension här att svarta skulle vara kinky as hell så tänkte jag att detta skulle bli bra. Men jag tyckte de svarta var sådär, inte alls speciellt kinky egentligen. Detta kommer från en som gillar att ge anal stimulering på kvinnor med tunga och även få av kvinnor och diverse andra saker. Så för en som redan håller på med väldigt kinky grejer så är inte svarta något speciellt. Men kan vara en rolig extra grej i vardagen som ska testas med flickvännen.

 • C

  Kul spel för den som vågar

  Jag köpte detta spelet lite för kul bara, känns ju svårt (för min del iaf) att spela detta seriöst utan att skratta haha. De svarta korten är kinky as **** medans de vita är extremt lätta saker.

 • S

  "Fifty Nights of Naughtiness"

  Vi beställde det till en vän! men vi fick en recension av honom att det var ett bra spel! Spännande! :)

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn