ÄNTLIGEN: Årets adventskalendrar börjar trilla in!

Coolstuff

We have
just the thing

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn

Fifty Days Of Play

Art.no 4135

Sexspelet för dig och din partner, inspirerat av bestsellern Fifty Shades of Grey! Slå färgtärningen och dra ett kort ur någon av de fem kategorierna: från den oskuldsfulla vita högen till den snuskiga svarta. För ett varierat nakenumgänge!

199:-

I lager

Produktbeskrivning

Precis som resten av livet kan bli rutinartat, med samma väg till jobbet, samma fredagsmiddag och samma frukostvanor, är det många som upptäcker att även sexlivet plötsligt går på rutin. Och även om rutiner kan vara positiva så kanske man vill prova något nytt. På ett roligt och snuskigt sätt kan man nu tända gnistan på nytt (eller snarare en hel brasa) med detta splitternya sexspel: Fifty Days of Play.

När det är dags för dig och din partner att ha lite nakenumgänge så slår ni helt enkelt den medföljande färgtärningen, och får därefter dra ett kort från högen med samma färg. Den vita högen innehåller oskuldsfulla kort medan den svarta är mer, eh, supersnuskig och hade passat Mr. Grey i egen hög person! Och så finns det ju beige, ljusgrått och mörkgrått däremellan, med varierande nivåer av snuskighet. Slår tärningen rosa är det upp till er själva att välja hög …

Fakta om Fifty Days of Play:

  • Ett sexspel för dig och din partner! Slå färgtärningen, välj ett motsvarande kort ur högen och inspireras tillsammans.
  • Fem nivåer av kort: vita, beigea, ljusgrå, mörkgrå och svarta, där de vita är (relativt) oskuldsfulla och de svarta är supersnuskiga
  • Totalt femtio kort, med tio per nivå.
  • All text är på engelska
  • Mått på förpackning: 21 x 15 x 5 cm
  • Innehåll i förpackning: 1 färgtärning, 50 kort, snygg låda att förvara korten i

Art.no

4135

Varumärke

BODYFUN

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet