Spread the love! Hitta Alla hjärtans dag-presenter här

Coolstuff

We have
just the thing

Fifty Days Of Play

Art.no 4135

Sexspelet för dig och din partner, inspirerat av bestsellern Fifty Shades of Grey! Slå färgtärningen och dra ett kort ur någon av de fem kategorierna: från den oskuldsfulla vita högen till den snuskiga svarta. För ett varierat nakenumgänge!

199:-

Tillfälligt slut

Produktbeskrivning

Precis som resten av livet kan bli rutinartat, med samma väg till jobbet, samma fredagsmiddag och samma frukostvanor, är det många som upptäcker att även sexlivet plötsligt går på rutin. Och även om rutiner kan vara positiva så kanske man vill prova något nytt. På ett roligt och snuskigt sätt kan man nu tända gnistan på nytt (eller snarare en hel brasa) med detta splitternya sexspel: Fifty Days of Play.

När det är dags för dig och din partner att ha lite nakenumgänge så slår ni helt enkelt den medföljande färgtärningen, och får därefter dra ett kort från högen med samma färg. Den vita högen innehåller oskuldsfulla kort medan den svarta är mer, eh, supersnuskig och hade passat Mr. Grey i egen hög person! Och så finns det ju beige, ljusgrått och mörkgrått däremellan, med varierande nivåer av snuskighet. Slår tärningen rosa är det upp till er själva att välja hög …

Fakta om Fifty Days of Play:

 • Ett sexspel för dig och din partner! Slå färgtärningen, välj ett motsvarande kort ur högen och inspireras tillsammans.
 • Fem nivåer av kort: vita, beigea, ljusgrå, mörkgrå och svarta, där de vita är (relativt) oskuldsfulla och de svarta är supersnuskiga
 • Totalt femtio kort, med tio per nivå.
 • All text är på engelska
 • Mått på förpackning: 21 x 15 x 5 cm
 • Innehåll i förpackning: 1 färgtärning, 50 kort, snygg låda att förvara korten i

3.5

Sortera efter

 • E
  Elin

  Verifierad kund

  mums..

  Ett mycket upphetsande och härligt spel... :) Jag och sambon klarade spelet i en halvtimme sen blev det för svårt att hålla sig borta från varandra...

 • R
  Rebecca

  Verifierad kund

  Recension

  Köpte detta spel som en bröllopspresent till min kompis. Hon blev jätteglad och lite generad när hon öppnade den framför sin nya mans familj. haha!

 • B
  Bonk

  Verifierad kund

  Rekommenderas även för den blyge.

  Köpte detta spel till alla hjärtans dag. Väldigt bra Om man vill krydda till sexlivet och göra sånt som Man vanligtvis inte skulle ta inititativ till. Roligt och sexigt är det. Tog inte lång tid innan man slutade spela pga Man inte kunde hålla tassarna borta från varann. Rekommenderas!

 • E
  Emma

  Verifierad kund

  Supernöjd!

  Ett jätte mysigt spel som står bredvid sängen. Jag hade inte räknat med merkostnader då vissa uppdrag vill att man går ut dagen efter och köper en NY leksak eller vill att man använder en specifik en. Men det går ju alltid att improvisera eller slå om tärningen.

 • M
  Mera S.

  Verifierad kund

  Jo-då!

  Skojig produkt om man ger sig hän lite grand. Vissa förslag i lådan kan verka i stark kontrast till varandra, kinky ena gången men super-mjukt och gulligt andra gången men man bestämmer ju själv om man vill köra strikt eller fuska lite. Kör på bara!

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn