ÄNTLIGEN: Årets adventskalendrar börjar trilla in!

Coolstuff

We have
just the thing

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn

Lucky Tickets – Kärleksbiljetter

Art.no 17671

Har du dragit vinstlotten i kärlekslotteriet? Visa det genom att ge bort ett häfte med romantiska aktiviteter, fyllt med kärlek och romantiska upplevelser du kan dela med din älskling.

I lager

Produktbeskrivning

Blommor i alla ära men de vissnar nästan innan man hunnit få dem i vatten. När du letar efter en unik present men saknar tid, fantasi eller den kreativa ådran för att själv knåpa ihop något till Alla hjärtans dag eller bröllopsdagen blir dessa romantiska biljetter en gullig överraskning. Ge häftet till din älskling som får riva ut en biljett när det är dags att lösa in den.

De lyxigt gyllene biljetterna föreslår allt från romantiska middagar med levande ljus till avslappnande massage eller frukost på sängen efter en skön sovmorgon. En av biljetterna är tom, där får du själv fylla i vad biljetten ska gälla för så att gåvan blir riktigt personlig. Eller så låter du mottagaren fylla i den där tomma biljetten med sina önskemål för en riktigt drömmig dag – vad det blir lämnar vi helt till er egen fantasi och håller oss utanför! Biljetterna kan också kompletteras med särskilda instruktioner eller tillägg till aktiviteterna för att göra dem extra minnesvärda för er som par. Det bästa av allt? Du får själv ta del av presenten tillsammans med din partner!

Fakta om Lucky Tickets – Kärleksbiljetter

  • Skippa choklad och rosor – ge bort romantiska biljetter som bjuder in till tolv dejter med olika teman
  • Personlig gåva till din partner som kan lösa in biljetten när den behövs som mest för att pigga upp i vardagen
  • Häftet består av 12 biljetter som rivs ur häftet när det är dags att lösa in dem
  • Elva biljetter är förifyllda på teman så som avkopplande massage, romantisk middag eller frukost på sängen efter en lång sovmorgon, och en biljett kan givaren (eller mottagaren) själv fylla i med sin egna önskning
  • Texten på biljetterna är på engelska
  • Mått: 10,2 x 17,1 cm

Art.no

17671

Varumärke

CHRONICLE BOOKS

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet