Spana in årets julkalendrar!

Coolstuff

We have
just the thing

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn

Svensk Husman Strumpor

Art.no 18339

Hylla svenska matvanor med roliga strumpor från Svensk Husman! Är det semlan, kanelbullen eller kanske den utsökta kräftan som är din favorit? Välj mellan flera olika motiv.

Produktbeskrivning

Vissa saker är så omtyckta och uppskattade att de har fått en egen dag, eller kanske till och med en hel högtid, till sin ära. Inte sällan är dessa företeelser väldigt lokala, och därför snudd på obegripliga för utomstående. Som kräftskivor, semlor och… Strumpor! Okej, vi hävdar inte att strumpor är en svensk uppfinning – men de roliga strumporna från Svensk Husman är garanterat en hyllning till svenska matvanor!

Känner du också att kräftpremiären borde vara en röd dag, att Kanelbullens dag är en nationell angelägenhet och att ett konditori inte är värt namnet om inte en äkta dammsugare finns på menyn? Då har vi de perfekta strumporna för dig! De färgglada strumporna från Svensk Husman blir såklart också en rolig present att skicka till din exilpolare som tröstäter köttbullar på Ikea när hemlängtan blir för stor. Ja, egentligen skulle vi vilja ge ett par till alla som vi någon gång förgäves försökt förklara storheten i våra matvanor för! Kolla här, vi har lustiga skaldjur, gräddfyllda bullar och snygga strumpor – vad mer kan man önska?!

Svensk Husman Strumpor

  • Pryd fötterna med festliga strumpor som hyllar svenska matvanor
  • Originalet från Svensk Husman
  • Välj mellan flera roliga motiv
  • Unisex-modell
  • Storlek: välj mellan 36-40 och 41-46
  • Material: 80% bomull, 17% polyamid, 3% elastan
  • Tvättråd: tvättmaskin, 40° C

Recensioner

Visar 0 av 0

Det finns inga recensioner ännu

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet