Spana in årets julkalendrar!

Coolstuff

We have
just the thing

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn

Spralla® Elastiska Skosnören

Art.no 18319

Fixa ett par riktigt snygga och sköna slip-on-skor av dina vanliga dojjor! Med våra elastiska skosnören behöver du aldrig mer knyta skor eller riskera att snubbla på oknutna skosnören igen! Dessa knytfria skosnören passar de allra flesta skor och fästs på insidan med diskreta metallclips.

Produktbeskrivning

Vissa saker lägger vi helt enkelt för mycket tid på, som att knyta skorna till exempel! Och när du är ute och går i ösregn och har händerna fulla av tunga kassar, ja då kan du ju ge dig den på att knutjäkeln ändå går upp! Du förtjänar bättre än så! Vinka hejdå till bråkiga knutar – med våra elastiska skosnören förvandlar du alla snörskor till bekväma slip-ons!

De knytfria skosnörena träs genom hålen på dina skor som helt vanliga snören, och hålls sedan på plats med hjälp av små metallclips på skons insida. Dra åt snörena så att skorna får precis rätt slip-on-känsla innan du fäster clipsen, och sedan kan du klippa av eventuella snörstumpar. Förpackningen innehåller två snören vilket räcker till ett par skor, och de passar de allra flesta skomodeller.

Och du, med elastiska skosnören är du helt dessutom oberörd när någon försöker lura dig genom att säga att dina gått upp eller vill skämta genom att knyta ihop dina skosnören. Du vet ju att dina vanliga, knytbara snören ligger hemma i soptunnan sedan länge!

Fakta om Spralla® Elastiska Skosnören

 • Elastiska skosnören som gör det lätt att trä på skon med bra passform, utan att knyta dem!
 • Förvandla dina vanliga sneakers till ett par sköna slip-on-skor med knytfria skosnören
 • Passar skor i de allra flesta storlekar och modeller
 • Snöra skorna med de elastiska snörena till önskad passform, fäst snöret med metallclipsen på skons insida och klipp sedan av eventuellt överblivet snöre
 • Varje skosnöre är cirka 112 cm långt
 • Material: polyester, clips av metall
 • Förpackningen innehåller:
  • 2 elastiska skosnören (räcker till ett par skor)
  • 4 metallclips

Recensioner

Visar 0 av 0

Det finns inga recensioner ännu

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet