Spread the love! Hitta Alla hjärtans dag-presenter här

Coolstuff

We have
just the thing

Skäggolja i Presentask – 24 Dofter

Art.no 15852

Skäm bort en skäggbärare du gillar med en presentask full av skäggolja! Denna snygga träask från The Bearded Man Company innehåller 24 små flaskor med vårdande och mjukgörande skäggolja i annorlunda dofter som kaffe, regnskog och kryddig rom!

Tillfälligt slut

Produktbeskrivning

Ser barret visset ut? Lite omtanke och skäggvård gör susen för borsten, och en mjukgörande olja är ett bra sätt att skämma bort en skäggbärare. Ett ännu bättre sätt? Ge skäggbäraren en lyxig presentask med hela 24 olika skäggoljor, så att doften kan varieras efter tillfälle, årstid eller kanske humör!

Presentasken från The Bearded Man Company är fylld av skäggolja i behagliga och annorlunda dofter som svart kaffe, regnskog och spanska apelsiner – allt annat än den där tråkiga standard-after shaven alltså! Oljan mjukgör skägget och ger det både näring och en snygg lyster. Dessutom går den snabbt in i huden utan att kladda, och motverkar klåda och irritation i skäggbotten. Varje flaska innehåller 2 ml och räcker för upp till åtta användningar.

Så sitt inte fast med skägget i brevlådan när det är dags att köpa present – skäm bort en skäggbärare du gillar med en lyxig presentask för barret!

Fakta om Skäggolja i Presentask – 24 Dofter

 • Skäm bort en skäggbärare med en lyxig presentask full av skäggolja!
 • Skäggolja från The Bearded Man Company
 • Levereras i snygg presentask i trä
 • Innehåller 24 små flaskor (varje flaska innehåller 2 ml) med följande The Bearded Man Company-dofter:
  • Bay Rum, Bergamot, Black Coffee, Black Rum, Cedarwood, Driftwood, Fresh Cut Grass, Lavender, Leather, Mahogany, Nag Champa, Oak Barrel, Oak Moss, Race Day, Rainforest, Rio, Rosemary, Sandalwood, Sicilian Lemon, Spanish Orange, Steel, Tobacco, Unscented, Walk in the Woods
 • Skäggolja som mjukgör skägget, ger näring och motverkar klåda i ansiktet
 • Ger skägget en snygg lyster, och går snabbt in i skägget utan att kladda
 • Varje flaska räcker för upp till 8 användningar (beror på hur mycket skägg man har)
 • 100 % naturliga ingredienser
 • Presentasken innehåller 24 x 2 ml

5

Sortera efter

 • J
  Johannes

  Verifierad kund

  Många olika dofter

  Dofterna stämde inte helt överrens med de i beskrivningen. Black coffee, fresh cut grass, race day, tobacco och unscented var utbytta mot spice, vetiver, neroli, irish moss och fresh. Även om de nya dofterna luktar bättre än de andra så är jag lite negativ till när beskrivningen inte stämmer. Sen är etiketterna på de små flaskorna inte alls lika fina som de på bilden. Med det sagt är jag ändå nöjd överlag. Jag var ute efter att få prova många olika dofter, och det är precis vad jag fick. Och dofterna är av god kvalitet, och doften sitter kvar länge, ofta minst till dagen efter. Jag kanske inte tyckte att alla dofter stämde helt överrens med vad det stod att de skulle dofta, men tyckte ändå många doftade som man kunde förvänta sig, och de flesta luktar gott. Passar perfekt som present till någon med skägg som brukar använda skäggolja (jag hade blivit mycket glad om jag hade fått det i present).

 • M
  Maria E.

  Verifierad kund

  Goda dofter

  Goda dofter, maken blev nöjd

 • P
  Petra W.

  Verifierad kund

  Fin!

  Fin!

 • C
  CARINA L.

  Verifierad kund

  Mottagaren blev väldigt glad det

  Mottagaren blev väldigt glad det uppskattades

 • J
  Josefine

  Verifierad kund

  Bästa oljorna

  Min sambo älskar dessa skäggoljor! Andra gången han handlar dem

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn