Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Snögubbe med hjärtan om vintern

Vintertid 2022 – Dags att ställa om klockan

  • Natten mellan den 29-30 oktober går vi över till vintertid
  • När klockan slår 03:00 ställs tiden tillbaka till 02:00 


Det är oundvikligt. Varje år dyker en särskild dag upp, en dag då du behöver säga farväl till sommartiden och hälsa på vintertiden. När går vi över till vintertid egentligen? Det tillhör vanligheterna att behöva googla upp samma information varje år – när ställer man om klockan till vintertid? Vilken tid ställs klockan om till vintertid? I en händelserik vardag är det inte konstigt om informationen glöms bort från år till år. År 2022 slår klockan i alla fall om till vintertid natten mellan den 29:e och 30:e oktober. Klockan 03:00 skruvas tiden tillbaka till 02:00 och du vinner en hel extra timmes sömn (eller natt-binge av favoritserien). Härligt va?

Glad tjej med flamingo pulka i snön

Varför måste jag byta till vintertid?!

Att sommartid övergår till vintertid brukar inte många klaga över. Vem blir inte glad av att vinna en hel timme liksom? Det kan dock ändå vara intressant att veta historien bakom konceptet! Det uppfanns redan på tidiga 1900-talet då William Willett (undrar om han kallades Wille Willett?) lade fram förslaget i en skrift som kallades “Slöseriet med dagsljus”. Tanken med vintertiden var då främst att spara ström genom att vinna mer dagsljus. I dagens läge är glödlamporna så energisnåla att vintertiden varken gör bu eller bä, men visst är det trevligt med lite extra dagsljus under den så mörka vintern?

Twinkly Strings Julgransbelysning

Bunkra upp med de mysigaste vinterprylarna

Att det blir vinter betyder inte bara att du behöver förbereda inför julen eller klicka hem coola grejer till nyårsfirandet. Det betyder även att du har en lång, kylig och mörk period framför dig. Många ser det därför som sitt kall att gå i ide under vintern bara för att slippa kylan, blåsten, mörkret och slasket. Det finns däremot andra sätt att gå tillväga också. Med rätt produkter från Coolstuff kan vintern faktiskt bli en väldigt mysig och härlig period!

Varma chokladdrycker med guinness choklad, snöflingor

Höst & Vinter

Visa alla  

Spel och pussel för puttriga vinterkvällar

Klockan är mycket, men du vill inte gå och lägga dig. Du sitter och spelar sällskapsspel med nära och kära samtidigt som snön faller utanför fönstret. Det sprakar från elden i braskaminen medan ni sitter och smaskar på varsin kopp varm choklad. Ordet “puttrig” är en perfekt beskrivning för den här typen av vinterkväll! På Coolstuff finner du roliga sällskapsspel i form av brädspel för både barn och vuxna, men också enkla frågespel, kortspel och strategispel. Här hittar du helt enkelt allt du behöver för att göra kvällen så mysig som möjligt! Om du hellre sitter och puttrar i din ensamhet (och på så vis kan dricka all varm choklad helt själv) erbjuder vi även roliga pussel.

3 personer som lägger pussel med motiv på inspirerande historiska kvinnor

Kläder och godsaker som ger dig helt rätt mood

Du behöver inte bara hitta bra aktiviteter att pyssla med under vintern, det är också viktigt att du omger dig med andra saker som får dig att må bra. Det kan handla om något så enkelt som att äta mumsig choklad medan du kollar på senaste avsnittet av favoritserien, men också något så viktigt som att ha både svala och varma täcken tillgängliga i hemmet. Att ligga och frysa i det svala sommartäcket om nätterna kan förvandla dig till vinterhatare ganska fort, och det vill vi ju inte. Bland våra andra höst- och vinterprylar hittar du allt från mysiga värmefiltar till smart utomhusbelysning, lyxiga lådor med godsaker, värmekuddar, roliga strumpor och sköna tofflor – allt du behöver för att ta dig igenom vintern med ett leende på läpparna helt enkelt.

Glad kvinna kopplar av i soffan med zenkuru tyngdfilt

Täcken & Filtar

Visa alla  

Överraska din älskling med kärleksfulla prylar

Att visa dina nära och kära hur mycket du tycker om dem är såklart viktigt året runt, men det är extra väsentligt just på vintern. D-vitaminnivåerna är lägre, folk fryser om fötterna och har torra, svidande händer på grund av kylan. Det är inte konstigt att vara lite extra gnällig. Om du har en partner eller sambo är det alltså hög tid för uppvaktning! På Coolstuff finner du mängder av romantiska tips med överraskningar som kan göra din älsklings dåliga dag betydligt bättre. Ge bort en härlig presentbox med badbomber och kryp ner i det varma badkaret tillsammans! Eller varför inte köpa romantiska fyll i-brev? Här får du chansen att överösa din partner med kärlek och nostalgi – 12 dagar i rad.

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn