Småkakor
KAMPANJ: 20% rabatt på mängder av gott från Anthon Berg!
water games

10 Tips: Sommarens Roligaste Vattenaktiviteter

Vattenleksaker

Välkommen till en värld av sprudlande glädje och svalkande äventyr! Ingenting förkroppsligar sommarglädje bättre än familjevänliga vattenlekar. Oavsett om det är i poolen,  vid en sjö, eller med en enkel trädgårdsslang, så ger vattenlekar alla chansen att svalka ner sig och ha roligt tillsammans. Här kommer 10 tips för att göra era vattenstunder ännu mer minnesvärda. Kom ihåg - i vattenlekar finns inga åldersgränser!

1. Balanslek på flotte

Denna lek är både en rolig och utmanande aktivitet för alla åldrar. Målet är att utmana din balans och försöka stå upp på flotten utan att ramla i vattnet. Börja med att sitta ner på flotten, och försök sedan försiktigt att resa dig upp. Ta tiden och tävla mot varandra, den som kunnat stå upp under längst tid vinner!

2. F-I-S-K

För att spela detta spel utför den första spelaren en uppgift som de andra måste upprepa. Till exempel, om den första spelaren står på händerna i vattnet, ska de andra deltagarna i tur och ordning försöka göra det samma. Om någon inte klarar av uppgiften, får personen i fråga den första bokstaven i ordet fisk. Den som först stavar fisk förlorar.

3. Vattenhink-stafett

Dela upp deltagarna i lag. Varje lag har en hink fylld med vatten och en tom hink. Spelarna använder sina händer för att föra över vatten från den fulla hinken till den tomma. Det lag som först har fyllt den tomma hinken vinner!

4. Vattenvolleyboll

Lys upp sommarens poolfest med detta uppblåsbara Volleybollset! Spelet innehåller ett uppblåsbart volleybollnät och boll, perfekt för en livlig match i poolen. Utmana familj och vänner på en turnering och se vem som kan bli sommarens volleybollmästare? Ett måste-ha för sommarens alla poolpartyn!

5. Uppblåsbar vattenrutschkana

Ta dina sommaraktiviteter till nästa nivå med denna uppblåsbara vattenrutschbana! Denna spännande och roliga vattenrutschkana ger timmar av underhållning för hela familjen. Glid ner i poolen med stil och njut av den svalkande känslan. Perfekt för sommarens alla utomhusäventyr!

Vattenleksaker

Visa alla
Badboll Jumbo - Intex
Nya prylar
Uppblåsbar Vattenrutschkana - Kool Splash
Vattenspridare Hopprep - Bestway
Utforsaljning

6. Marco Polo

Marco Polo är en tidlös och uppskattad vattenlek som bjuder på mycket skratt och spänning. Spelet, som går ut på att tagaren ska hitta och fånga de andra spelarna endast genom ljud, passar utmärkt för både vuxna och barn. Nästa gång du och din familj eller dina vänner samlas vid poolen, glöm inte att spela en runda av detta klassiska vattenspel!

7. Vattenpark 

Vad krävs egentligen för att en vattenpark ska vara perfekt? Vi tror att receptet är hisnande vattenrutschkanor, en svalkande pool, utmanande hinderbana och vatten som sprutar överallt. Denna uppblåsbara vattenpark är utrustad med allt du kan önska - och det bästa av allt? Du kan ha den i din egen trädgård - lyxens lyx!

8. Basketspel för poolen 

Detta basketspel för poolen bjuder på skönt poolhäng hela sommaren. Basketkorgens bas fylls med vatten eller sand för att stå stabilt och placeras på poolkanten för oändligt många perioder av basket.

9. Nerf Super Soaker Roboblaster Vattenpistol

Tänk dig en vanlig vattenpristol, fast 10 gånger så kraftfull. Det är Nerf Super Soaker Roboblaster Vattenpistol det! Denna högteknologiska vattenpistol låter dig avfyra en kraftfull vattenstråle för att överraska dina motståndare. Perfekt för sommarens alla vattenkrig.

10. Spikeball Spikebuoy

Förvandla din Spikeball-match till en vågig vattenkamp med Spikebuoy tillbehör till Spikeball! Detta smarta tillbehör gör det möjligt att flytta ditt Spikeball-spel till vattnet för en helt ny nivå av kul. Perfekta tillskottet till stranddagar eller poolfester - vattnet väntar på din nästa match! 

Upptäck glädjen av balanslekar på flotten, stafetter med vattenhinkar, och spel som F-I-S-K, där varje misslyckad uppgift leder till en bokstav närmare förlust. Njut av uppblåsbara vattenrutschkanor och spännande vattenvolleybollmatcher. Sjunk in i det klassiska vattenspelet Marco Polo, och upplev pulshöjande vattenkrig med Nerf Super Soaker Roboblaster vattenpistol. Varje vattendag blir minnesvärd med tillbehör som Spikebuoy för Spikeball, och varför inte ta lekfullheten till en ny nivå med en hel vattenpark i din egen trädgård? Allt detta och mer väntar i sommarens roligaste vattenaktiviteter.

Bad & Pool

Visa alla
Badboll Jumbo - Intex
Nya prylar
Towel Twister - 2-pack
10
Solstolshandduk - Spralla
Solstolshandduk - Spralla
Från
199:-
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

klappande händer

Vad våra kompisar (ni), säger om Coolstuff

4,6 av 5 stjärnor
1932 recensioner
Emelie F.
Verifierad kund

Har alltid roliga saker och köpt flertalet gånger härifrån både till mig själv och andra. Ofta roliga nyhetsbrev också med en tvist som är väldigt personlig.

Kajsa R.
Verifierad kund

Ni är bra har mycket roliga saker! Jag köpte förut en reflexpåse av er som jag använt mycket!😁👍🏾

Reine N.
Verifierad kund

Ni har väldigt mycket intressanta och roliga saker som man kan ge bort till relativt bra priser

Hannah V.
Verifierad kund

Bara bra erfarenheter av Cool stuff! Snabb leverans, bra kommunikation i mail och bra grejor!

Jacob L.
Verifierad kund

Snabba leveranser och spännande varor som man inte hittar nån annanstans.

Alexandra F.
Verifierad kund

Bra beskrivningar av produkterna, tydliga bilder. Snabb leverans!

Camilla R.
Verifierad kund

Coola saker till bra priser och snabb hantering av order

Maria C.
Verifierad kund

Det gick bra med beställningen, betalning och leverans.

Dan P.
Verifierad kund

Högt användningsbara varor som håller det de lovat.

Gudrun A.
Verifierad kund

Hämtade hos paketombudet - Enkelt och smidigt!!

Lina R.
Verifierad kund

Alltid snabb leverans och kul sortiment.

Rosita H.
Verifierad kund

bra pris. snabb leverans. Superbra

Angelica S.
Verifierad kund

Snabba leveranser och bra priser.

Ida T.
Verifierad kund

roloigt utbud av atiklar och fina

Eva J.
Verifierad kund

Snabb leverans och bra kvalitet.

Kattie N.
Verifierad kund

Snabbt, lätt och vettiga priser!

Niclas W.
Verifierad kund

Alltigenom välbemötande service.

Edwin G.
Verifierad kund

bra utbud, rejäla förpackningar

Rosie M.
Verifierad kund

Roliga saker som också är bra

Klas Z.
Verifierad kund

Toppen service utan krångel.

Stand with Ukraine Hashtag