Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Nerf Super Soaker Roboblaster Vattenpistol

Art.no 18689

Dra igång vattenkriget utan motstycke och ta överhanden direkt. Roboblaster från Nerf är vattenpistolen som får vanliga vattenkrig att blekna i jämförelse när den matar vattenstrålar upp till 9 meter bort!

699:-

I lager

 • Denna produkten går tyvärr inte att få inslagen
Hourglass icon

Beställ innan 14 så skickas din order samma dag om du väljer frakt med PostNord eller Schenker

| |

01-02-2023 1:00:00 PM

Produktbeskrivning

Alla har vi väl lekt vattenkrig för att nå lite svalka under sommarens hetaste dagar. Men det är inget emot vad denna sommaren kommer bjuda på, för med vattenpistolen Nerf Super Soaker Roboblaster i din arsenal finns det inget annat som ens kommer i närheten! När Roboblastern kopplas på vattenslangen får alla landkrabbor som inte vill bli blöta se till att ta sig långt bort från stridszonen. Inte nog med att vattenpistolen skjuter vatten hela nio meter bort, den har dessutom en stor svängradie som ser till att ingen går säker från vattnets krafter!

Nerf Super Soaker Roboblaster kan användas precis som en vanlig (fast typ tusen gånger mer kraftfull) vattenpistol när det vankas vattenkrig mot kompisarna, eller så går ni ihop, skapar ett lag och deklarerar krig mot Roboblastern! Den fungerar då som en automatisk motspelare och målet är att pricka dess interaktiva måltavlor, samtidigt som Roboblastern fortsätter att spruta vatten. När alla mål träffats stängs den av och ni har vunnit! Ett tips från proffsen är att sikta in er på en av måltavlorna i taget, då slutar Roboblastern gå åt det hållet – så slipper åtminstone en av lagkamraterna bli dyngsur tills ni fått ner nästa mål.

Nerf-vattenpistolen Roboblaster bidrar garanterat sommarens blötaste lek! Spana in fler roliga vattenleksaker för lediga dagar!

Fakta om Nerf Super Soaker Roboblaster Vattenpistol

 • Bjud in till sommarens blötaste och största vattenkrig med en vattenpistol som skjuter vattenstrålar långt, brett och med oanad kraft!
 • Två sätt att leka: antingen är Roboblastern ditt vapen i vattenkriget mot kompisarna, eller så krigar du och kompisarna mot den automatiska Roboblastern – ta fram era vanliga vattenpistoler och träffa måltavlorna
 • Roboblastern skjuter vatten upp till 9 meter och har en stor svängradie
 • När du träffar en måltavla slutar vattenpistolen att skjuta åt det hållet, och när du prickat båda så skjuter den endast rakt fram
 • Roboblaster ansluts till din vanliga vattenslang, munstycket passar till de flesta trädgårdsslangar av standardmodell
 • Mått, monterad: 48,5 cm hög och 35,5 x 39,4 cm bred
 • Mått på förpackning: cirka 56 x 35,5 x 13,5 cm
 • Vikt: cirka 1 kg
 • Rekommenderas från 6 år
 • Observera att mindre vattenpistoler att skjuta ner Roboblasterns mål med ej medföljer. Tips! Använd helst en modell där man pumpar upp trycket strålen har lite kraft, då blir det lättare att fajtas mot Roboblastern!

Recensioner

Visar 0 av 0

Det finns inga recensioner ännu

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn